Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

The History of the Kia Sorento

Kia Sorento er en kompakt SUV produsert av sørkoreanske bilindustrien maker Kia. Bilens første generasjon modellen ble lansert i 2003 og er planlagt å bo i produksjon frem til 2009. Sin andre generasjon er å bli utgitt i 2010. Bilen er kjent for sin stand off-road kjøreegenskaper og høy crash test rangeringer. Historie

Kia Sorento ble innført som en kompakt SUV i 2003 av Kia Motors, en subsidie ​​av Hyundai Automotive.
Assembly

Den første generasjonen av Kia Sorento ble samlet i Hwasung, Sør-Korea. Den andre generasjonen skal sammenstilles begge Hwasung og i West Point, Georgia. Sorento blir den første Kia bygget utenfor Sør-Korea.
Første generasjon

innført i 2003, ble Sorento bygget ved hjelp av en unibody konstruksjon, som er en funksjon ofte funnet i lastebiler. Som et resultat, er det en meget dyktig terrengkjøretøy, men har en stivhet i sin tur ikke funnet i samme størrelse kjøretøyer. Denne generasjonen ble trukket tilbake fra det amerikanske markedet for 2009 årsmodell.
Second Generation

Den andre generasjonen av Sorento er planlagt å bli lansert i 2010. Det vil dele sin plattform og deler med Hyundai Santa Fe og Hyundai Veracruz.
Awards

Kia Sorento ble gitt de høyeste crash test rangeringer, fem stjerner, etter US National Highway Traffic Safety Administration.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98761.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller