Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Hvordan beregne en motor i Kubikktommer

Motor forskyvning i USA pleide å bli målt i kubikk inches. For eksempel kan en motor har blitt beskrevet som en "350" eller "455" V8, betyr det fortrengt det aktuelle nummeret av cubic inches. I dag er motorens slagvolum vanligvis uttrykt i liter. For eksempel, en 4.6L V8, eller en 2.3L inline-firesylindret mill. Hvis du ønsker å beregne cubic inch motorens slagvolum i en moderne bil, kan du gjøre det ved hjelp av en enkel formel for å konvertere liter til cubic inches. Du trenger
kalkulator eller penn og papir
Vis flere instruksjoner
en

bestemme størrelsen på motoren i liter. Inspiser motor-kupé for å finne spesifikasjonen ark. Størrelsen på motoren er også oppført i brukerhåndboken og på din opprinnelige vinduet klistremerke. Hvis du har problemer med å finne denne informasjonen, kan du slå opp størrelsen på bilens motor (se Resources) ved hjelp av en online VIN (Vehicle Identification Number) dekoder gratis. Skriv ditt VIN inn dekoderen til å trekke opp spesifikasjonene, herunder motorstørrelse. Typiske moderne motor størrelser varierer fra 2.0L til 6.0L. Brøkdel størrelser som 2.4L eller 3.3L er ikke uvanlig.
2

Når du vet det nøyaktige antall liter, multiplisere dette tallet med 61.02. Bruk en kalkulator eller en blyant og papir for å utføre denne enkelt regnestykke.
3

Vise størrelsen på motoren i cubic inches. For eksempel, dersom motorens størrelse i liter er 3.0L, er størrelsen på 183 kubikk inches. Hvis motorens størrelse i liter er 4.6L, ​​er størrelsen på kubikk inches 280,7. Og så videre.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/99052.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller