Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Chevy Truck Vin Number Informasjon

Alle fabrikater og modeller av Chevrolet biler har et kjøretøy identifikasjonsnummer (VIN) stemplet på en plate som er festet på venstre side av dashbordet og er synlig ved å se gjennom frontruten fra utsiden av bilen . En VIN består av 17 tall spesifikt er tildelt ikke bare identifiserer bilen, men også identifisere funksjonene i bilen. VIN nummer er tildelt av Chevrolet under produksjon og er i samsvar med retningslinjer fastsatt av Organization for Standardization (ISO). Verden Produsent Identifikasjon

De tre første rekke en Chevrolet lastebil VIN er kjent som World Produsent Identification (WMI). Chevrolet lastebiler vil alltid starte med 1G1. 1G er betegnelsen for General Motors selskapet i USA og en representerer Chevrolet delingen av selskapet.
Vehicle Descriptor Seksjon

Vehicle Descriptor avsnitt ( VDS) omfatter posisjoner fire til åtte av VIN. VDS brukes til å beskrive bestemte funksjoner i en Chevrolet lastebil. Den fjerde sifferet definerer vekten ratingen på bilen (GVWR) og femte siffer definerer linjen av lastebilen. Den sjette tegn definerer serie. For eksempel bruker 1/2-ton pick-up truck nummer 1 og 3/4-ton bruker nummer 2. Den syvende tegnet i VIN definerer kroppstype. De to viktigste karosserivarianter for en Chevrolet lastebil bruke følgende siffer: 3 for en fire-dørs cab eller en 4 for en to-dørs cab. Den åttende tegnet i VIN gir informasjon om motoren på Chevrolet lastebil.
Sjekk tall

Den niende tegnet i VIN er alltid kontrollsifferet . Dette siffer benyttes til å kontrollere riktigheten av en VIN. En algoritme som gjelder en numerisk verdi til hver bokstav og nummer på en VIN gir en resulterende verdi som skal tilsvare nummeret brukt som kontrollsiffer.
Vehicle Identification Seksjon

Den 10. og 11. siffer i VIN er kjent som Vehicle Identification Seksjon (VIS) og til slutt definerer modellen året og produksjonsanlegg for Chevrolet lastebiler. Bokstaven A er representativ for biler produsert i 1980 og 2010. Året identifikator øker alfabetisk etter år (hoppe bokstavene I, O, Q og Z) og deretter tallmessig 1-9 (ingen siffer 0) før du gjentar seg selv igjen starter i 2010. The 11th karakter VIN identifiserer forsamlingen anlegget. For eksempel bruker Flint, Michigan anlegget bokstaven F og Arlington, bruker Texas plante bokstaven R.
serienummer

De siste tegn i VIN, siffer 12 gjennom 17, definere serienummeret for kjøretøyet. Chevrolet Starter serienummeret på 000 001 hver modell år og øker sekvensielt som hvert kjøretøy er produsert. Dette gir en unik skille mellom kjøretøy for identifikasjon på tittelen dokumentasjon og kjøretøy historie rapporter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/99051.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller