Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Nissan Informasjon

Ifølge Nissan Motor Company hjemmeside Nissan Utland, ble Nissan dannet etter overtakelsen av en annen bil maker som produserte Datsun biler i 1933. Nissan produserte biler både Datsun og Nissan merkevarer til begynnelsen av 1980-tallet, da Datsun ble droppet for å tillate Nissan å bli en av de fem beste i verden bilprodusenter i verden, ifølge Renault-Nissan Alliance nettside. Historie

Nissan Global website forklarer at i de tidlige 1930-tallet, ble Datsun biler produsert av Tobata Casting Co Ltd inntil selskapet ble overtatt 26 desember 1933, ved Jidosha-Seizo Kabushiki-Kaisha selskap. I juni 1934 endret Nissan grunnlegger, Yoshisuke Aikawa, navnet på selskapet til Nissan og iverksatt planer om å produsere mellom 10.000 og 15.000 biler per år.
Tidlig Biler

Før endringen til Nissan første Dat bilen ble produsert av Tobata Casting Co i Tokyo i 1915. Nissan historie hjemmeside rapporterer den første Nissan produserte bilen dukket opp fra samlebåndet i Yokohama i april 1935 og ble raskt etterfulgt av global ekspansjon av Nissan med eksport til australske territorier.
Austin-Nissan

Gjennom historien til Nissan biler, har selskapet benyttet allianser og fusjoner for å utvide sine markeder og introdusere nye teknologier. Automobile informasjon nettsted Edmunds forklarer at i 1958 en fusjon med britiske bilprodusenten Austin førte til verdensomspennende ekspansjon av Nissan selskapet. Den Alliance dannet med Austin tillates biler som Datsun 1000 bruke Austin konstruksjoner, som skal produseres. Samkjøre seg med Austin tillatt Nissan til å gjøre sine første innhogg i europeiske, britiske og amerikanske markeder i løpet av 1950 og 1960.
Renault-Nissan

Ifølge Nissan Renault -Nissan Alliance nettside, gikk franske bilprodusenten Renault og Nissan i en unik allianse 27. mars 1999, da selskapene ble enige om å bli partnere som deler utvikling detaljene mens de merker av produsentene forblir atskilt. Tall fra 2008 rapport den kombinerte Renault-Nissan selskap solgt 6.000.000 biler rundt om i verden, eller 9,4 prosent av bilsalg over hele verden.
Grønt

Nissan Global rapporterer gjennomføringen av en grønn program som er i drift i 2010, og forsøker å endre retning av bilproduksjon av Renault-Nissan-gruppen ved å redusere utslipp av karbondioksid gjennom hele produksjonsprosessen og hele livet til en bil. Nissan Global forklarer programmet er ment å fokusere tungt på innføring av elektriske biler og utvikling av mer energi-effektive bensin-baserte motorer med redusert utslipp av karbon.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98979.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller