Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Hvordan identifisere en Honda VTEC

Honda har et rykte for å bygge noen av de mest pålitelige bilene i verden . Med innføringen av VTEC -motor , har Honda også muligheten til å si at de er i forkant av ny bil teknologier . VTEC står for Variable Valve Timing and Lift Electronic Control . Dette systemet forbedrer den volumetriske virkningsgrad av motoren, slik at Honda å trekke mer strøm fra mindre store motorer. Selv om det er flere modeller av VTEC -motor ( DOHC VTEC , SOHC VTEC , og VTEC -E ) , identifisere disse bilene er svært enkel. Den VTEC emblem er på flere deler av bilen . Instruksjoner
Finne VTEC Emblems
en

Se på baksiden av bilen for en VTEC emblem . Dette vil være det mest tydelig symbolet på selve bilen , da det vil være laget av et materiale som sølv skinner i solen. Dette emblemet stikker også litt fra bilen.
2

Se på dørene i bilen for en VTEC -grafikk. Disse grafikken er mindre tydelig enn den emblem på baksiden av bilen , og er ikke alltid der . Likevel, dette er det nest beste alternativet for å finne VTEC skilt på utsiden av bilen .
3

Åpne panseret av bilen og se om motoren har en stor VTEC emblem . Dette vil mest sannsynlig være den største og mest iøynefallende emblem bilen har , selv om du må åpne panseret for å se det. Også alle andre utvendige emblemer er enten valgfritt eller kan fjernes. Den VTEC emblem på motoren er gravert i. Dette er den sikreste måten å finne ut om en bil er en VTEC -modell .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/99061.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller