Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Hvordan identifisere en bil ved sin Hood Ornament

Selv om ingen lenger vanlig utsiden av luksus markedet, hette ornamenter har en lang historie. Opprinnelig bygget for å obskure radiator caps, ble panseret ornamenter fremtredende symboler av produsent og modell. Tyveri var ofte et problem, og kombinert med noen fare for fotgjengere i en kollisjon, har dette gjort panseret ornamenter litt rare. Identifisere en bil ved sin hette ornament krever forskning. Selv om mange nyere panseret ornamenter innlemme merkenavn eller logo, var eldre ofte unike for bilmodell. Med nok tid, bør det være mulig å identifisere noen hood ornament gjennom entusiaster nettsider. Du trenger
Hood ornament
Computer
Vis flere instruksjoner
Identifisere en bil ved sin Hood Ornament
en

Identifiser hva slags ornament bilen har. Det kan enten være en logo-baserte ornament, slik som den berømte blå-og-hvit BMW symbol, eller en "maskot", en skulptur eller figur vanlig på eldre biler.
2

Lær hva du kan om bilens historie. Hvis du vet hvilket land bilen kom fra, eller omtrent hva året, kan det begrense søket betraktelig. De fleste biler med maskoter kommer fra 1950 eller tidligere, mens senere-modell biler er sannsynlig å ha logoer. Noen detaljer kan også fortelle deg om bilen var europeisk eller amerikansk, for eksempel formen på lisens-plate området, hvis det er én. Europeiske platene er lengre og smalere enn amerikanske.
3

Sammenlign ornament eller fotografier til de i online databaser. For logo ornamenter, har CarType et godt organisert database, fordelt på merke. For maskot-type ornamenter, er stedet å lete Mascot Mania. Et Google Images søk etter "Hood Ornament Identification Guide" vil få opp en rekke plakater som viser historiske hette ornamenter for de fleste amerikanske merker.
4

Send en e-post med et bilde av panseret ornament til administratorer av bil entusiast nettsteder. Hvis du ikke har vært i stand til å finne noen bilder av ornament din gjennom din egen forskning, kan disse menneskene være villige til å hjelpe.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/99180.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller