Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Lamborghini Police Car Informasjon

Roma politistyrke var den første til å bruke en Lamborghini som politiet cruiser. I dag er superbil er også funnet blant sørkoreanske sin patruljebiler . Den brukes til å håndheve trafikkreglene og forhindre ulykker og kriminalitet på veier . Avdelingens første Lamborghini

italienske staten Polititjenestemenn fikk en første generasjons Lamborghini Gallardo i 2004 . Den inneholdt en 500 - hestekrefter motor med muligheten til å nå en maksimal hastighet på 192 miles per time og reise fra null til 60 miles per time på bare fire sekunder .
Lamborghini Gallardo LP560 - 4

En Gallardo LP560 - 4 ble donert til samme avdeling i 2008 . Den inneholdt en 560 hestekrefters motor med muligheten til å nå en toppfart på 203 miles per time. Denne bilen krasjet i 2009 , opprettholde store skader .
Gallardo utstyr

Annet enn sirener og lys , er Gallardo cruiser utstyrt med firehjulstrekk og kameraer som fôr til en datamaskin for å samle plate og GPS-informasjon . Den inneholder også en kald boks som trengs for å overføre Donororganer . Bilen er verdt mer enn $ 170,000 .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/99177.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller