Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Dodge Neon srt4 Ytelse

Introdusert i 2003, er Dodge Neon SRT-4 med høy ytelse versjon av Dodge Neon kompakt sedan. Bygget for å appellere til den voksende "tuner" markedet, ble Neon SRT-4 bygget med vekt på ytelse fremfor nøysomhet. Når det er sagt, SRT-4 var fortsatt ansett som en rimelig bil når nye, og det er fortsatt en forestilling røverkjøp i dag. SRT

"SRT" står for "Street og Racing Technology" - Dodge interne tuning arm. I tillegg til Neon SRT-4, er denne avdelingen som er ansvarlig for etablering av høy ytelse varianter av standard Dodge /Chrysler kjøretøy inkludert Viper SRT-10, Ram SRT-10, kaliber SRT-4, Challenger SRT-8 og Magnum SRT-8.
Strøm

Slå Dodge Neon SRT-4 er en dual overhead cam, 16 ventiler, turboladet 2,4-liters inline firesylindret motor. Utviklet i samarbeid med Mitsubishi, produserer denne motoren offisielt 215 hestekrefter ved 5400 rpm, og 245 lb-ft dreiemoment fra 2000 til 4800 rpm. Imidlertid har uavhengig dyno testing antydet at SRT-4 faktiske strømforbruket er mye høyere. I 2004 ble makten økt til 230 hestekrefter.
Drivverk

SRT-4 beholder front motor, forhjulsdrift layout sett over hele Neon linje. En limited-slip differential ble lagt i 2004 for å hjelpe regimet i dreiemoment styre og forbedre ytelsen. Den eneste girkasse tilgjengelig for SRT-4 er en 5-trinns manuell.
Suspension

Alle Dodge Neon SRT-4s har en sports-avstemt fjæring med Tokico sjokk , bygget for å SRT specs og større svaie barer, fem-veis justerbare Tokico Illumina sjokk var tilgjengelig på sporet-ready SRT-4 ACR. All SRT-4s funksjoner høy-grep BFGoodrich KDW dekk montert på lette BBS hjul.
Resultatutvikling

Dodge hevdet at Neon SRT-4 var den raskeste bilen i Dodge stabil utenfor sin Viper superbil. Null til 60 ganger er i høy fem-sekunders rekkevidde, toppfart sies å være nord for 150 mph. The Neon SRT-4 har vært en formidabel konkurrent i en rekke racing-serien, inkludert scca ProRally, scca SPEED World Challenge, US Touring Car Championship og One Lap of America.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/99058.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller