Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Honda Accord Informasjon

The Honda Accord har vist seg å være en av de mer motstandsdyktige automotive navneplater i historien, etterfølgende bare Hondas egen Civic og Toyota Corolla for lengstlevende produksjon personbil. Accord har overlevd gjennom åtte presidentvalget og fortsetter å være en av de mest populære og høyest rangerte biler på markedet. Historie

Honda introduserte Accord i slutten av 1976 som en 1977 modell. The Accord ble opprinnelig bare tilbys i en to-dørs kombi modell, fordi Honda undervurdert mainstream suksess av kjøretøyet. Etter noen år med sterke salgstall, begynte Honda å produsere fire-dørs varianter av sin populære Accord og fortsetter å gjøre det i dag. Accord har vist seg å være en av de mest populære familie sedan noensinne utgitt, selger godt over 16 millioner biler på verdensbasis siden introduksjonen. Honda Accord har gjennomgått åtte re-design gjennom årene, og fortsetter å gnistre forbrukernes interesse.
Motor Tilbudene

Honda Accord tilbys i dag (pr. 2009) med to forskjellige motor konfigurasjoner i USA. Den mestselgende modellen er drevet av en 2,4-liters firesylindret motor som produserer 177 hestekrefter. Drivstofføkonomi er 22 mpg city/31 mpg highway for de fire-sylindret motor. The Accord tilbys også med en performance-orientert 3,5-liters V-6. V-6 motoren produserer 271 hestekrefter og er rangert på 19 mpg i city/29 mpg på motorveien.

Body Styles

mest populære Honda Accord-modellen har alltid vært sedan, men Honda har også varianter av Accord. Honda Accord par aksjer noen karosserideler med sedan, i motsetning til mange andre to-dørs varianter av kjøretøyer. Utformingen av kupé resulterer i en skrånende frontruten og en avsmalnende bakre ende, store forskjeller fra den sedan, som har en mer konservativ design. Sedan er mainstream offer mens coupe er markedsført mot yngre kjøpere som leter etter en sportslig design.
Pålitelighet

Accord har vist seg å være pålitelig over år, vinne tillit fra forbrukerne på samme måte som konkurrenten Toyota har gjort. For 2009 mottok Honda Accord en 9 av 10 vurdering for pålitelighet fra JD Power and Associates, som regnes som industristandarden for pålitelighet data.
Annenhåndsverdi

The Honda Accord har blitt rost i hele sin produksjon for å oppnå god brukt bil annenhåndsverdi. Accord har fått det maksimale fem stjerner for de fleste de siste årene, ifølge Automotive Lease Guide. Automotive Lease Guide gir industrien data på spådd avskrivninger verdier av biler, til bruk i å bestemme lease restprodukter. Henhold til tjenesten, er det toårige gjenværende andel av en ny Honda Accord 69 prosent, godt over de fleste av sine konkurrenter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98862.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller