Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Historien om Audi Coupe

Audi AG har produsert Kupéer for det meste av sin 100-årige eksistens, men american auto kjøpere ikke får en ekte smak for Audi coupé til midten av 1960-tallet når det begynte å tilby Audi 80 kompakte utøvende modell. Skålene ble solgt som Audi Fox starten i 1973 og senere Audi 4000 i 1980. I dag Quattro, som betyr firehjulstrekk, og GT-modellene er favoritter blant de mer sporty-tilbøyelig driver. Audi 80

Produsert som Audi Fox 1973-1979, ble Audi 80 designet for å konkurrere med Ford Taurus og Opel Ascona. Den ble drevet av en rekke motorer, inkludert en drivstoff-injisert modell, standard forgasser-drevet versjon, en standard diesel modell, en turbo diesel og TDI, eller Turbo Direct Injection. Disse motorene kom som enten 1.3-eller 1.5-liters inline fire sylindre (se referanser).
Audi 80 GT

sporty GT-modellen debuterte i 1973 og inneholdt 100-hestekrefter 1,6-liters inline fire-sylindret motor. Det var utstyrt med MacPherson foran suspensjon for bedre håndtering. En drivstoff-injisert modell, 80 GTE, debuterte sammen med en kropp ansiktsløftning i midten av 1976 (se referanser).
Coupé GT

Den Coupé GT debuterte i 1980 og ble produsert gjennom 1987. Den ble markedsført som en rimelig versjon av det eksklusive Quattro. Dens strømalternativer inkluderte 1,9-liters inline fire-sylinder eller de 2 - 2,2 eller 2,3-liter drivstoff-injisert fem-sylindrede motorer. Etter 1984 ble Coupé GT utstyrt med den valgfrie Quattro firehjulstrekk pakken. Salget var sterk for modellen med 174 687 bygget for sin hele løp (se referanser).
Coupé Quattro

Coupé Quattro, den type 85, tok sin mekaniske signaler fra den nye Coupé GT firehjulstrekk Quattro og ble introdusert bare noen få måneder etter at GT. Det inneholdt en 2226cc motor genererer 136 hestekrefter. Designet av Giorgetto Giugiaro, ble Quattro grillen og frontlyktene endret fra de 1983 Audis og en ny dashbordet og interiøret ble utformet. Den Coupé Quattro og Coupé GT skinn var nesten identiske med unntak av emblemer og mindre variasjoner i kabinen (se referanser).
Coupé definisjon

TT sportsbil, som kom som en 2 +2 coupé og en to-seters roadster, ble introdusert i 1998. På mange måter revolusjonerte det sportsbil industrien, og bringer sportsbil ut av Mazda Miata fasen av retro-stil for å antyde hva det 21. århundre ville bringe til coupé design (se referanser).

Rocky Start

Audi TT fikk en steinete start etter oppsiktsvekkende nyheter dekning av høyhastighets fatale vrak involverer TT på autobahn. Førere som reiser mer enn 110 km /h og gjøre raske kjørefelt endringer forårsaket bilen å vende. Audi utstedt en tilbakekalling og en hekkspoiler og automaker Elektronisk stabilitetsprogram systemet ble installert for å løse problemet (se referanser).
TT Forbedringer

2006 TT hadde sin foran produsert i aluminium mens den bakre ble bygget av stål for å gi bedre balanse. Den opprinnelige 1,8-liters straight 4-sylindret turbomotor ble nå supplert med en 2-liters turbo 4-sylindrede versjonen, 2,5-liters inline 5 turbo, den 3,2-liters VR6 og turbo diesel-drevet to-liters inline fire. En høy-ytelse TT RS-modellen drives av 2,5-liters inline 5 turbo generere 335 bremsing hestekrefter også ble tilbudt (se referanser).

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98807.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller