Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Hvordan finne en bil ved hjelp av VIN Number

I 1981 alle bilprodusenter begynt å legge en sytten-sifret nummer til hver bil de gjorde. Bilen identifikasjonsnummer (VIN) vises på en metall tag på dashbordet nær frontruten på førersiden og igjen på en metall tag i førersiden dørkarmen. VIN er vises også på titler, registreringskort og forsikring papirer. Tauing selskaper og reparasjon butikker posten VIN-er, og private selskaper samle informasjon for å kompilere og marked "Vehicle History Reports." Hvis alt du har er VIN, kan du finne litt informasjon om bilen gratis og mer for et gebyr. Du trenger
VIN dekoder
Vis flere instruksjoner
en

dekode VIN. Gå til ressursen på angelfire.com og klikk på lenken for hvert siffer, en om gangen. Du kan finne ut hvor bilen ble gjort, etter hva selskapet, visse utstyr alternativer, året, spesifikke produksjonsanlegg og den aktuelle bilens serienummer.
2

dekode VIN automatisk ved ressursen på DMV. org. Oppgi VIN inn i feltet og klikk på "Søk". Det neste skjermbildet viser grunnleggende informasjon om kjøretøyet, merke, modell, osv. Det vil også fortelle deg hvor mange kjøretøy historie rapporter er tilgjengelig og tilby å selge deg en.
3

Kjøp en kjøretøy historie rapporten. Ulike sider på Internett tilbyr dem for rundt $ 20 til $ 40 med rabatter for volum kjøp per september 2010. Historien Rapporten omfatter all reparasjon informasjon tilgjengelig på kjøretøyet, sammen med alle eiere, inkludert de nyeste. Eier kontaktopplysningene kan variere fra en rapport til en annen, men du bør i det minste få navn og adresse.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/99208.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller