Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Hvordan sette ned toppen på en 1999 Corvette

Den unike designen av Chevrolet Corvette, spesielt "C5" body-stil (1997-2004), krever en ikke-standard, multi-stegs prosess for å senke det konvertible toppen . Den bakre del av kalesjen omfatter lagring lokket. Dette medfører mye av problemet. Likevel er prosessen ikke så vanskelig, spesielt når du får taket på det. Sett toppen opp og ned et par ganger på rad for å venne seg til prosessen. Instruksjoner
en

Sett på parkeringsbremsen og flytt girspaken til "Park" (flytte den til "Reverse", hvis opererer en manuell girkasse). Slå av motoren.
2

Åpne de to solskjermer og rotere dem mot døren. Trekk ned de to håndtakene (en på hver side). Rotere dem innover, og deretter presse dem opp igjen.
3

Løft opp den fremre delen av det konvertible toppen (står ved siden av bilen), og heisen opp bakre del (med glassvinduet). Brett de to delene innover, inn i en vertikal posisjon (dette gjør den øverste lagring skal åpnes).
4

Trykk på den øverste lagring utløserknappen bak førersetet. Åpne oppbevaringsrommet. Skyv forover (dvs. mot frontruten) den fremre delen av toppen. Når den fremre delen er fremover, senke den bakre delen, tilbake til sin opprinnelige posisjon.
5

Skyv den fremre delen tilbake igjen, og kaste hele toppen i oppbevaringsrommet. Lukk lagring lokket til slutt.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98943.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller