Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Hvordan Wax en svart bil

For å vedlikeholde bilens lakk, må du vaske og polere den regelmessig. For de fleste biler, dette er ikke en stor avtale. Men hvis bilen er malt sort, er jobben ofte vanskeligere. Riper dukke opp lettere, virvel merkene er vanlig, og det er vanskelig å gjøre bilen ser bra ut. Ikke slite. Det er faktisk mulig å få en flott glans av at svart maling jobb. Du trenger:
Meguiars Swirl Remover
Meguiar Hi-Tech Yellow Wax # 26
10 mikrofiber håndklær
Var søknad skumgummiputer
Skygge arbeidsområdet
Bil såpe
Shammy
Vis flere instruksjoner
en

Vask bilen din ved hjelp bilen såpe. Tørk grundig via den shammy. Arbeid deg fra toppen og ned, noe som gjør at smuss skylles ut som du går så du trenger ikke føre til mer riper.
2

Flytt bilen til et skyggelagt område slik at malingen ikke blir for varm. Hot maling fører til at voks for å tørke opp for fort og forårsaker problemer.
3

Påfør Swirl Remover til skum applikator pad. Begynn med ett område og arbeide Swirl Remover rundt i sirkler. Gjør ett panel om gangen, slik at du kan la produktet riktig satt opp.
4

Tørk av tørket Swirl Remover hjelp av microfiber håndkle når panelet er fullført, starter på hvor du begynte å søke forrige produkt. Arbeid i en sirkulær bevegelse, og vipp håndkle ofte. Dette trinnet er bra for ikke bare å fjerne swirls, men å polere lakken og få det i utmerket form.
5

Påfør gul voks til skum applikator pad og påfør i sirkelbevegelser på samme måte du gjorde med virvel remover. Arbeid ett panel om gangen, slik at produktet kan tørke før du går videre til neste.
6

Tørk av tørket virvel remover hjelp av microfiber håndkle når panelet er fullført, starter på hvor du begynte å bruke det forrige produktet. Arbeid i en sirkulær bevegelse, og vipp håndkle ofte. Voksen brukes nå på panelet. Fortsett langs bilen før hele bilen er ferdig.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98884.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller