Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Hvordan kan jeg vite Hvilket år en Subaru motor ble gjort?

Mange ganger når du kjøper en bil, er det vanskelig å skille mellom år bare ved å kaste et blikk på bilen selv. Det samme kan også sies når du prøver å identifisere året av bilens motor når man ser på det. Mens alle motorer kan se det samme for en rekke år, er det en enkel måte å identifisere og modellen av bilen som motoren ble trukket ut av bare ved å inspisere motoren. Å få VIN

Hver bil er stemplet med en Vehicle Identification Number (VIN) som kan brukes til å spore den og gi konkret informasjon om sin samling, modell og, aller viktigst, i år at det ble gjort . Lese en VIN nummer er enkle å lese og er universell for alle biler. De fleste Subaru VIN tallene er plassert langs toppen av motoren ved dekselet og vil inneholde 24 siffer varierende mellom bokstaver og tall. Når du har funnet dette, vil du være i stand til å tyde det og identifisere det året den ble laget.
Lese VIN

Les gjennom VIN og finne den 10. siffer som identifiserer det året bilen ble gjort. Hvis det 10. sifferet er et brev da motoren ble bygget før år 2001 som de brukte bokstaver for å identifisere år under dette punktet. Med vokaler venstre ut av VIN-prosessen, må du regne tilbake tilsvarende året og brevet sammen (IE: 2000 = Y, 1999 = X, 1998 = W og så videre, men la alfabetet er vokaler (A, E, I , O og U) ut av det når man teller). Hvis det er for forvirrende, kan det være lettere å lage et diagram på et stykke papir som tilsvarer året og tall ved siden av hverandre inntil du når ønsket punkt.

Starter i 2001, vendte de 10. siffer inn et nummer for å identifisere året, treffende kommer med en for året 2001 og fortsetter inntil de treffer året 2010 og startet tilbake med bokstaven A. Årene 2001-2009 var lettere å identifisere som de var rett og slett det siste nummeret av år for å gjøre for lettere gjenkjennelse når du leser VIN nummer. Noe etter år 2010 vil være alfabetet en gang igjen, men med vokaler inkludert denne gangen for å forlenge levetiden på lettere identifikasjon når du prøver å tydelig mellom år.

Når du har riktig identifisert hva det 10. sifferet er gjennom dette VIN dekoder, vil du nå vet det året som motoren ble gjort, gratulerer for å lære hvordan du skal dekode VIN å finne ut den informasjonen du trenger. Inkludert i de ressursene er en komplett liste over hva hvert tegn i VIN identifiserer hvis du ønsker å vite mer om motoren din.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98906.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller