Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Hvordan legge til XM til My Gold Wing

Honda Gold Wing motorsykler er en svært vellykket merkevare og er ofte brukt for lang avstand og langrenn reise. Satellite radio åpner opp en ny avenue for underholdning for MC-entusiaster , og gir hundrevis av kanaler og potensialet for tusenvis av timer med underholdning . Det er flere måter du kan få XM Radio for Gold Wing . Instruksjoner
en

Ring din lokale Gold Wing forhandler og spørre om hvilke modeller har XM . Flertallet av 2009 og 2010 Gold Wing modeller kommer med XM Radio som en standard funksjon .
2

Kjøp en tilpasset motorsykkel monteringssett for en standard XM bil systemet hvis Gold Wing ikke kommer med XM standard . Disse går mellom $ 250 og $ 350 , og er designet for å passe perfekt og ubemerket inn i Gold Wing . De er tilgjengelige på motorsykkel butikker eller på nettet.
3

Prøv å laste ned XM på mobiltelefonen din hvis du er ute etter en mer rimelig måte . IPhone, Blackberry og andre telefonmodeller støtter XM . En av ulempene med denne metoden er at hvis du er på en lang kjøretur , vil radioen tappe telefonens batteri . Det krever også ekstra høyt hodetelefoner for å overvinne støy av veien .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98933.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller