Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Megane RS Vs. Golf GTI

The Volkswagen GTI og Renault Megane RS har konkurrert i Europa som to av de beste hot kombi penger kan kjøpe siden 2004. Det er da Megane Renault Sport, eller RS, ble innført. GTI har eksistert siden midten av 1970-tallet, da den ble introdusert til massiv applaus. Gjennom årene GTI har hatt sin del av konkurrentene, og Megane er rett og slett en mer. De to bilene tilbyr lignende emballasje, kraft og ytelse. RS er ikke importert til USA Engine

Siden introduksjonen har Megane RS blitt drevet av en 2,0-liters bensin motor som er avhengig av en lett, twin-scroll turbolader for sin makt. Den første Megane er motoren satt ut 222 hestekrefter. Innen 2009, ble det å sette ut noen flere, med 227-hk, med unntak av noen spesielle editions.Like Renault, er GTI drives av en inline firesylindret motor som er turboladet. GTI setter imidlertid ut mindre strøm enn RS med 200 hestekrefter. I 2004 ble GTI oppdatert til MKV versjonen, som amerikanske kjøpere ikke får før 2006. I 2009 ble MKVI innført.
Gearbox

Megane RS er bare tilgjengelig med en sekstrinns manuell girkasse. GTI er tilgjengelig med enten en sekstrinns manuell eller DSG halvautomatisk girkasse.
Chassis

Både GTI og RS er tilgjengelig som tre- eller fem-dørs kombi med forhjulsdrift. Renault har standard 17-tommers hjul Bremsene er Brembo. GTI har også 17-tommers hjul med større hjul er tilgjengelig som ekstrautstyr.
Resultatutvikling

første Megane RS gjorde 0 til 60 på 6,3 sekunder og toppet ut på 149 mph. Senere modeller var enda raskere. GTI gjør 0 til 60 på 6,8 sekunder og topper ut på mer enn 130 mph.
Special Editions

Både GTI og RS har hatt spesielle utgaver . I 2008 Renault lanserte Renaultsport Megane R26.R, som var 271 pounds lettere og gjort det samme 230 hp.In tillegg til GTI, er VW R32, en fire-wheel-drive versjon av GTI med 250 hestekrefter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98867.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller