Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Chevy kobolt Informasjon

Chevrolet Cobalt er en kompakt sedan eller coupe bygget av General Motors. The Cobalt er produsert på GMs Delta-plattformen, som også har levert grunnlaget for biler som Chevrolet HHR og Saturn Ion. The Cobalt er produsert i GMs fabrikk i lordstown, Ohio. Historie

Chevrolet Cobalt gjorde sin debut for 2005 årsmodell, erstatte Chevrolet Cavalier som Chevy entry-level - også kalt økonomi - bil. I utgangspunktet var to Cobalt konfigurasjoner tilgjengelig: en sedan og coupe. For modellåret 2006 ble Cobalt SS innført.
Powertrain Options

Cobalt base motoren er en 2.2L I4 (in-line firesylindret). Motoren ble først vurdert til 145 hestekrefter, men forbedringer for modellåret 2006 brakte hestekrefter opptil 155.

2.4L I4 motor ble tilbudt på det opprinnelige Cobalt SS. Denne motoren ble erstattet av en 2.0l turbo I4 motor i 2008. Endringen hevet SS modellens hestekrefter 171-260.

Cobalt s er tilgjengelig med enten en fem-trinns manuell eller en fire-trinns automatisk girkasse.
Fuel Economy

Cobalt sin standard 2.2L motoren ble vurdert til 21 mpg i byen og 29 på motorveien. I 2007 tok GM tiltak for å bedre Cobalt drivstofføkonomi. Rangeringen økt til 24 mpg i byen og 33 på motorveien.

Den opprinnelige SS-modellen (non-turbo) ble vurdert til 22 mpg i byen og 31 på motorveien. Denne økningen fra den opprinnelige base motor er i stor grad tilskrives den brukes av en manuell girkasse.

Turboladet SS-modellen (2.0L) er vurdert på 22 mpg i byen og 30 på motorveien.
< p> En spesiell modell, kalt Cobalt XFE, ble introdusert som drivstoff saver. Det er vurdert på 25 mpg i byen og 37 på motorveien.
Konkurrenter

Den kompakte bilen klassen er meget konkurransedyktig, og det vil trolig fortsette å være så bilprodusentene mål for drivstoffeffektivitet. Flere biler konkurrere med Cobalt, inkludert Toyota Corolla, Honda Civic, Mazda 3, Ford Focus, Nissan Sentra.

Cobalt anses ikke på som en sterk kandidat mot mange av importen, hovedsakelig på grunn av sin bygge og ri kvalitet. Edmunds.com sagt av Cobalt sin import konkurrenter: "... fortsatt tilby bedre kjøredynamikk og interiør bygge kvalitet."
Future Outlook

Chevrolet nye kompakt bil, Cruze, er satt til å treffe markedet som en 2011 modell. Noen, blant annet "US News & World Report," har spekulert på Cruze er skjebnebestemt til å erstatte Cobalt snart. Andre automotive media, for eksempel Leftlanenews.com, tyder på at Cruze ikke vil erstatte Cobalt, men heller supplere det i Chevrolet lineup.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98965.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller