Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Hvordan lese en VIN nummer på en Land Cruiser

Hver Land Cruiser som er produsert har en unik ID-kode som kalles en Vehicle Identification Number (VIN). VIN har både numeriske og alfa tegn som er tildelt i henhold til type kjøretøy. VIN inneholder all nødvendig informasjon for å identifisere lastebilen fra der den ble produsert til den spesifikke modellen av lastebilen. Du må være i stand til å dekode hver enkelt karakter i orden å lese VIN nummeret til en Land Cruiser. Instruksjoner
en

VIN nummer på en Land Cruiser ligger på dashbordet på førersiden. Det vises best ved å se på det gjennom frontruten fra utsiden. Alternativt kan du finne VIN nummeret i din instruksjonsbok, din kjøpekontrakten og bilen registrering.
2

Separer VIN nummer i deler. VIN har 17 tegn. De tre første sifrene representerer Produsentens identifikasjonsnummer. Det første siffer er landet bilen ble produsert, for eksempel J for Japan. Det andre tegnet er produsent, som i dette tilfellet ville være T for Toyota, som gjør Land Cruisers. Det tredje tegnet beskriver den type kjøretøy som i dette tilfellet, er en lastebil.
3

Dechiffrere de neste fem tegn som beskriver Land Cruiser. Disse tegnene beskriver motortype, produkt linje, modellbetegnelsen, serien og tilbakeholdenhet system. For eksempel vil produktlinje oppgi Land Cruiser for dette kjøretøyet.
4

Identifiser de neste tre tegnene som er Land Cruiser produksjon tall. De beskriver VIN validering, kjøretøyets årsmodell og anlegget der lastebilen ble produsert.
5

Se på de siste seks tegnene som er Land Cruiser unike serienummer. Dette nummeret er tildelt til kjøretøyet i henhold til sin bestilling i produksjonsprosessen av Land Cruiser modell.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/99070.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller