Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Hvor mye vekt kan en Jeep Wrangler Tow?

Jeep Wrangler regnes som en av de mest riktig utstyrt kjøretøy for offroad bruk, og har vært det siden sin debut i 1987. Kraftig og off-road utforming kan føre til å tro at kjøretøyet har ingen grenser, men vekten av den gjenstand som blir slept potensielt kan oversvømme stabiliteten av den fremre enden, i tillegg til styringen. Historie

Jeep Wrangler har slepekapasitet å hale opp til og ikke mer enn 2000 kg, på grunn av det faktum at en kranglefant tauing mer enn £ 2000, tvunget til å bremse brått, ikke kan unngå å ha sine to forhjulene løftes opp fra bakken.
Expert Insight

lenger kjøretøyet, jo vanskeligere er det for kraften av gjenstand som blir slept å overmanne telleren-force av fronten forsøk på å holde seg på plass.

Typer

Wrangler Unlimited har evnen til å trekke opptil £ 3500 på grunn av å ha en lengre akselavstand, som viser at evnen til å hale kommer ikke fra bilens størrelse eller vekt, men fra dens lengde.
Hensyn

Wrangler er best utstyrt for off-road reise for sport, ville mens andre Jeeps, som 2002-2008 Jeep Liberty, er i stand til å slepe opp til £ 5000 og gjøre en mer passende valg for tauing.
Forebygging /løsning

For maksimal slepekapasitet, er det best å investere i en lengre sport utility vehicle enn en Jeep Wrangler.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98704.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller