Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Slik importerer du en Alfa Romeo

Så, du er utenlands og du har funnet den italienske bilen du drømmer om. For å få det tilbake til USA, er det en god del bøyle-hopping som du er nødt til å gå gjennom. Å vite hvilke skritt du må ta på forhånd vil gjøre transaksjonen smidigere. Her er hvordan du importerer en Alfa Romeo. Instruksjoner
en

Kontroller at Alfa Romeo oppfyller dagens amerikanske utslipp, støtfanger, og sikkerhetsstandarder. Kjøretøy importert til USA som ikke oppfyller disse standardene må umiddelbart bringes i overensstemmelse, eksporteres eller ødelagt.
2

Sørg for at bilen Produsenten skal påføre et klistremerke på bilens frontrute som hevder at USAs sikkerhet og utslipp standarder er oppfylt. Dette klistremerket må være på engelsk. Uten klistremerke, må et brev hentes fra Environmental Protection Agency hevder at utslipp standarder er oppfylt.
3

Har understellet av din Alfa Romeo rengjøres grundig før den er sendt for å fjerne fremmed jord, som er påbudt av US Department of Agriculture.
4

Finn et selskap å sende bilen tilbake til USA Du må vite den eksakte datoen for ankomst for å ordne med toll til klare det. Du kan også betale for å få en toll megler håndtere bilens innreise til landet.
5

Samle all nødvendig dokumentasjon for toll. Dette inkluderer den opprinnelige regningen for salg for bilen, rederiets konnossement og bilens utenlandsk registrering.
6

Påfør $ 400 dollar tollfritak mot plikten til din Alfa Romeo. Dette kan gjøres så lenge du er en amerikansk statsborger, ble bilen kjøpt i løpet av din nåværende oversjøiske besøk og bilen er til personlig bruk.
7

betale det resterende toll på bilen din. Det vil normalt være 2,5% av kjøpesummen på bilen (minus $ 400 fritak).
8

File en DOT HS-7 skjema med US Department of Transportation når bilen kommer. Dette skjemaet bekrefter at kjøretøyet oppfyller alle gjeldende sikkerhets-og støtfanger standarder.
9

Kontakt din lokale DMV for å finne ut de retningslinjer og prosedyrer for å registrere et utenlandsk bil og skaffe midlertidige koder.

10

Pass på at bilen er fri for personlige eiendeler før frakt. Eventuelle elementer gjenstår i det må ryddes av tollen.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98702.html

Previous: No
Next:

bilmerker modeller