Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Om Lexus GS 300

Lanseringen av Toyota Corolla i 1966, etablerte Toyota Motor Corporation som leder leverandør av økonomi biler i verden, og ble den fjerde største bilprodusenten i 1970. Men det var ikke før innføringen av Lexus GS 300 i 1991, som Toyota brøt seg inn i luksus markedet, setter sin Lexus divisjon med ansvar for den nye bedriften å konkurrere med amerikanske og tyske high-end modeller. Historie

To år senere, i 1993, gjorde Lexus GS 300 sin debut i luksus markedet i USA, Europa og noen asiatiske markeder uten mye ros fra ytelse krevende auto-entusiaster; sin andre generasjon fulgte i 1998 med samme første V6-inline-motor, men er utstyrt med variable ventiltider som økte motoreffekten. Den tredje og siste generasjon av den første utøvende linjen kom ut i 2006. Standard funksjoner som 10-veis elektrisk seter, dual automatisk klima og stabilitet kontroll forble gjennom livet av GS 300.
Identifikasjon

Lexus GS 300 første generasjon kom med en valnøtt tre trim interiør på midtkonsollen, skinnseter og fire hastigheten automotive overføring som en femte hastighet lagt i 1996. Sin andre generasjon, kom det 3,0 rekkemotor med 228 hestekrefter (hk) og en 5-trinns automatisk girkasse. Likevel, for sin tredje generasjon, ble ikke bare sin V6 motor og girkasse bumped til 245 hk og 6 gir henholdsvis men en laser-adaptiv cruise control-å opprettholde et forhåndsbestemt avstand fra trafikken foran-svingbare frontlykter for kurve snu og kollisjon adaptive teknologi for bilbelte, gass og bremser ble installert.

Typer

Den første generasjonen av Lexus GS 300 var basert på Toyota Crown plattformen. Men for sin andre generasjon, bestemte den japanske bilprodusenten til å omstrukturere den, å innføre en V8-motor versjon til utenlandske markeder for første gang. Lexus GS 300 tredje generasjon fikk tillegg av AWD til denne eksklusive linjen, som inntil da hadde det distribuert over hele verden med bakhjulsdrift.
Egenskaper

Begge Lexus GS 300 AWD og sin tradisjonelle RWD modellen kom ut i 2006 som performance sedan med 245 hk, V6 motor inline, 6-trinns sekvensiell-shift girkasse og en smart tilgang knapp for å starte og stoppe motoren. Sertifisert som ultra-lave utslipp kjøretøy, de kommer utstyrt med Dual Variable Valve Timing intelligens (VVT-i)-introdusert i 1998 bakhjulsdrevet modell-som gjør inntak og eksos ventiler timing mer effektiv gjennom et bredt spekter av turtall for bedre drivstofføkonomi .
Betydning

Lexus GS 300 var den første bilen fra det japanske firmaet som skal monteres nesten utelukkende av roboter i sin Tahara anlegg i Japan. Auto designer og ingeniørfirma Italdesign Giugiaro tegnet Lexus GS 300 utvendig med en avrundet aerodynamisk linje.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98706.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller