Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Informasjon om protesjé 5

Mazda protesjé 5 er en kombi variant av Mazda protesjé. Den protesjé 5 ble solgt i løpet av 2002 og 2003 modell år, deretter produksjon for alle Protesjé modeller avsluttet. Mazda bygde protesjé 5 i sin Hiroshima, Japan, anlegg, det samme anlegget der standard protesjé ble montert. Powertrain

protesjé fem aksjer en motor med protesjé sedan. Den er utstyrt med en 2.0L DOHC inline-fire, i stand til 130 hestekrefter ved 6000 RPM. Motoren produserer 135-pund-fot dreiemoment ved 4000 RPM. I likhet med protesjé sedan, har protesjé 5 en fem-trinns manuell girkasse, selv om en fire-trinns automatgirkasse med overdrive var valgfritt.

EPA priser på protesjé 5 på 22 mpg i byen og 28 mpg på motorveien; ratingen gjelder for manuell og automatisk girkasse
Egenskaper

protesjé 5 er tilgjengelig i én trim konfigurasjon: Sport Wagon.. Standard funksjoner inkluderer fire hjul skivebremser - en sjeldenhet for kompaktklassen da den ble produsert - elektriske vinduer og låser, nøkkelfri adgang, tåkelys, CD-spiller, bak-luke spoiler og 16-tommers aluminiumsfelger. En skinntrukket ratt og girkule også var standard.The protesjé 5 har flere valgfrie funksjoner, inkludert skinninteriør, en makt-opererte soltak, multi-disc CD-veksler og en auto-dimming kompass speil.

Safety

protesjé 5 ikke ble testet uavhengig av NHTSA, sannsynligvis fordi de fleste av chassis og strukturelle elementer er de samme som protesjé sedan. Sedan fått fem stjerner fra byrået for front-driver slag, mens den fikk fire stjerner for front-passasjer konsekvenser. The side-krasj vurdering var tre stjerner for foran passasjerer og fire stjerner for bakre passengers.Anti-bremser, som hindrer brems lockup under kraftig bremsing, var tilgjengelig på protesjé 5, men de var ikke inkludert som standard utstyr. Likeledes var sidekollisjonsputer valgfritt, men ikke standard.
Protesjé vs protesjé 5

Annet enn bakenden, som ender med en luke i stedet for en bagasjerommet, den protesjé 5 er svært lik den protesjé sedan. De fleste av forskjellene er mellom trim nivåer og tilgjengelige funksjoner. Mens protesjé sedan var tilgjengelig i flere pakker, blant annet entry-level DX pakken, protesjé fem ble bare tilbudt i sin Sport Wagon pakken. I hovedsak var protesjé 5 ikke tilgjengelig i en lav-feature konfigurasjon; elementer som manuelle vinduer og stålfelger, vanligvis utstyrt på entry-level Protesjé sedan, er ikke funnet i protesjé fem. Som et resultat, var protesjé fem base MSRP $ 16 455, versus $ 13 800 for entry-level sedan.
Successor

Produksjonen for protesjé sedan og protesjé 5 avsluttet etter 2003-modellen. Mazda 3 ble innført for å ta sin plass for 2004-modellen år. Produksjonen fortsatte i samme fabrikk i Hiroshima, Japan, som bygde protesjé og protesjé 5.Replacing den protesjé 5 var Mazda 3 5-dørs, noen ganger kjent som Mazda 3 sedan. I likhet med protesjé 5, er det en fem-dørs variant av sin søster modell.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98982.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller