Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Hvor Er Chevy Equinox Made?

Chevrolet Equinox ble introdusert i 2005 som en del av General Motors 'radikal ny design tilnærming til sine mellomstore SUV tilbud. De fem-passasjer kjøretøy hadde en slik innledende suksess at forhandlerne hadde problemer med å holde på lager. Canadian Chevy

Chevy Equinox er produsert i Ingersoll, Ontario, Canada, i den felles GM-Suzuki CAMI fabrikken. CAMI er hentet fra bedriftens navn, kanadiske Automotive Incorporated.
CAMI Historie

Dannet som en uavhengig innlemmet fast mellom Suzuki Motor Corporation og General Motors i Canada, begynte CAMI produksjon GM og Suzuki kompakte biler i 1989. Produksjon av Chevy Equinox startet i 2004 for 2005 årsmodell.
Produksjon Facility

CAMI Fabrikken har 1,7 millioner kvadratmeter med produksjon plass og har en produksjonskapasitet på 250.000 biler per år.
Zero-Deponi

CAMI oppnådd "zero-deponi" status mars 2009, noe som betyr at alle biprodukter av produksjon blir resirkulert eller gjenbrukes. I 2000 CAMI registrert med ISO 14001 for sitt miljøstyringssystem i påvente av null-deponi status.
Andre ISO-sertifisering

CAMI er også registrert som en ISO 9001 Quality Management System produsenten. ISO (International Organization for Standardization) er en uavhengig produsentens registrering kroppen, som tildeler sertifisering til å bruke selskaper som oppnår internasjonal business praksis standarder.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98895.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller