Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Informasjon om 2006 Dodge Cummins

The 2006 Dodge Cummins er en versjon av Dodge Ram 4x4 diesel lastebil-line. På grunn av sine mange fordelaktige egenskaper som gjør det til et utmerket lastebil for transport, samt off-road kjøring, kan den Dodge Cummins Turbodiesel enkelt utføre en rekke kraftige funksjoner. Motor

2006 Dodge Cummins kommer lager med en 325-hester, 5,9-liters turboladet Cummins dieselmotor. Motoren har en enorm mengde strøm, slik at Cummins å være en utmerket lastebil for transport av tung last. Dieselmotoren er en av de viktigste punktene der 2006 Ram skiller seg fra tidligere modeller. Motoren er bygget for å være mer ren, effektiv og stillegående.
Hodelykt moduler

heavy-duty Ram er utstyrt med store, kantete hodelykt moduler som er 22 prosent lysere og har en 40 prosent bedre bjelke spektrum enn den forrige bilmodell fra året før.

romslig interiør

I likhet med de tidligere modellene 2006 Dodge Ram Quad Cab har også mye plass inne i bilen, men det har fått en makeover på innsiden av kjøretøyet, som inkluderer en midtkonsoll som gir flere underholdningsmuligheter og nye seter, inkludert valgfrie bøtte seter. Skinn og tre aksenter som brukes i bilen gir en rik og sofistikert miljø.
Driver Friendly & New Features

Endringer i Dodge gjøre mer det brukervennlig for den person som kjørte bilen. For eksempel er instrumentpanelet klyngen plassert under en klynge-brow, noe som reduserer gjenskinn. Dessuten er en ny bredere midtkonsollen utstyrt med en ny lyd-og varmeanlegg og lett tilgjengelig kontroller for ventilasjon og air-condition.
Fuel og Cruising Range

Ram har også en 34-gallon drivstoff tank. Cummins Turbodiesel Jeg motoren gir en cruising rekkevidde på over 450-miles i bytrafikk. I langkjøring-på grunn av diesel-the Ram 2500 4x4 er i stand til å få over 20 miles per gallon på motorveien, noe som er imponerende tatt i betraktning at kjøretøyets vekter enn £ 12,200.
Bilder
.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/99055.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller