Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Hvordan vet jeg om en bil har en turboladet motor

Den turboladede motoren er en av de mange måle pinner som bilentusiaster bruker for å måle evnen en bil har. Hvis du ikke klarer å se under panseret, kan det være vanskelig å avgjøre om den bilen du har øye på er virkelig sportslige en turbolader eller bare en standard, om enn høy kvalitet, motor. Her er noen metoder som kan hjelpe deg. Instruksjoner
en

bare å åpne panseret og se etter turboladeren. Turbinen og koniske utformingen gjør det lett å se.
2

titt på bilen på utsiden hvis du ikke kan åpne panseret. Det kan være dekaler eller andre detaljer som beskriver turbo på panseret. Stock turboer er ofte fremtredende kjennetegnet på grunn av deres salgsverdi.
3

Lytt for en sutre som en bil kjører forbi. Dette vil ikke alltid være merkbar, men den er en av de to mest gjenkjennelige trekk ved en turboladet motor. Dette klynking eller piping, bør bli mer hørbar som bilen turtall og oppnår en høyere rpm. Av denne grunn kan det være vanskelig å høre at turboladeren ved lave turtall.
4

Hør for en annen særegen når du sjekker for en turboladet motor. Den "blåse av" ventilen skaper lyden av en stor mengde luft blir tvunget ut. Vanskeligheten forblir i at dette dumping lyden kun oppstår ved høyere turtall.
5

Forskning bilen. De fleste turboladere på veiene i dag er lager, og derfor rett og slett å lære mer om spesifikke modeller vil hjelpe deg å vite hvorvidt en bil har en turbo.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98746.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller