Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Hvem oppfant Chevy Truck?

William "Billy" Durant og Louis Chevrolet startet Chevrolet Motor Company i 1911. Durant hadde vært administrerende direktør i General Motors til selskapets bankforbindelser tvang ham ut. Han dannet et nytt partnerskap for å produsere biler som ville gjøre ham en stor fortjeneste raskt. Hans mål var å kjøpe nok aksjer i General Motors til å ha en kontrollerende interesse. Ved 1916 hadde han kjøpt nok aksjer til å gjøre sin drøm til virkelighet. Første Trucks

første Chevy lastebiler kom ut i 1918, ble samme år Chevrolet del av General Motors. De fleste ble solgt til bruk som levering kjøretøy. De selges for $ 595.
Identifikasjon

første Chevy lastebiler ikke ligne vår moderne ideen om en lastebil. De var faktisk roadstere med et lasteplan i bagasjerommet. Mange tidlige lastebil deler ble utskiftbare med Chevy biler.

Hensyn

Trucks fra denne tidlige epoken er generelt ikke ettertraktet. Deler er nesten umulig å finne. De har som regel å være fabrikkert fra bunnen av, siden ingen mønstre finnes.
Første "moderne" Truck

På 1930-tallet begynte Chevy lastebiler for å ta på seg mer moderne styling pekepinner. Den første modellen med en pickup boksen kom ut i 1930, men foran fortsatt så ut som en bil.
Ny stil

I 1939 begynte Chevy lastebiler å se mindre som biler og mer som den moderne lastebil. Den todelte "V" frontruten ble innført, og grillen ble høyere.
Samleobjekter

mest collectible Chevy lastebil er Advance Design modell, produsert fra 1947 til 1955. Chevy var den første store bilprodusenten å restyle sine lastebiler etter andre verdenskrig. Denne stilen er hva moderne samlere tenker på som den "klassiske" gamle lastebil.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98763.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller