Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Hva er i VIN på en bil?

The VIN, eller kjøretøy identifikasjonsnummer, er unik for hver bil. Den 17-sifret VIN ble offisielt kreves av National Highway Safety Administration starter i 1980. Hvert siffer representerer informasjon om kjøretøyet som det nummeret. For eksempel er den niende sifferet en "sjekk" siffer, som brukes til å kontrollere at VIN nummeret er korrekt. Sted

første sifferet i VIN nummeret viser deg hvor bilen ble gjort. Enkelte land som USA, er antydet ved et antall (ett eller fire), mens andre er representert av et brev, som Japan (J). Den 11. siffer representerer forsamlingen anlegget.
Produsent

Produsenten er representert ved andre siffer i VIN nummer. Noen produsenter er representert med et tall - Buick, for eksempel, er representert ved nummer fire - mens andre er representert med en bokstav, for eksempel BMW, som er representert ved bokstaven B.


Model Information

tredje til åttende tallene gir informasjon om type bil og funksjonene som er installert, for eksempel hvilken type motor og karosseri.

Time Frame

The 10th nummeret viser det året bilen ble gjort. Tallene en gjennom ni representerer årene 2001 til 2009.
Produksjon Informasjon

De resterende fem sifre, den 12. gjennom det 17., viser produksjonen for at bilen . Disse tallene skille biler av samme merke og modell.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98907.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller