Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Hva er meningen med Honda CRV?

Sport /nye biler har blitt populære som familiebiler, ikke bare kraftige arbeidssko kjøretøy. Innenlandske bil selskaper har vært på SUV bandwagon, lage biler som er solid for transport og off-road kjøring, men også familievennlig, siden 1980-tallet. Det var ikke før på 1990-tallet at Honda kom inn i kampen med Honda CR-V, en populær bil med en mystisk navn. Historie

Honda lanserte CR-V i 1996 i Japan. På grunn av offentlig etterspørsel, hadde Honda besluttet å opprette en sport /utility vehicle. Den er basert på CR-V på den populære Civic. Men Honda nølende til å markedsføre CR-V, det var ikke sikker på at det kunne stå opp mot Honda Passport som Honda inntreden i verden av SUVer. Men etter å ha sett populariteten til Toyotas RAV4, introduserte Honda CR-V til USA i 1997.
Offisielt i Japan

Den offisielle Honda Japan CR-V Fact Book sier at akronymet CR-V står for Komfortabel Runaround Vehicle.
I Storbritannia

britisk litteratur, er Honda CR-V spioneringen som en "Compact Recreational Vehicle."
Andre Fun Muligheter

Mange har gjort opp sine egne betydninger av forkortelsen, for eksempel Civic Recreational Vehicle, som er fornuftig siden CR-V er på en Civic plattform. Det har også blitt kalt Cross Road Vehicle, Crossover Recreational Vehicle, bil-lignende Recreational Vehicle og selv Cute Recreational Vehicle.
Suksess

Uansett hva du kaller det, Honda CR-V har hatt mye suksess som en familiebil og som en SUV. Ny CR-Vs er mer luksuriøs, har store gass kjørelengde og tilbyr ultra-lave utslipp.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98904.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller