Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

History of the Mazda 6

Mazda6, markedsført som Atenza i Japan, er en mid-size sedan og stasjonsvogn som erstattet Mazda 626 i 2002. Bilens plattformen er også brukt på Fords fusion, kvikksølv Milano og Lincoln Zephyr og MKX, samt Fords minivans og sport nyttekjøretøyer. Diskusjoner Mazda ledelse har tatt produksjonen av en coupé og cabriolet, men disse kjøretøyene har ikke materialisert seg. Historie

Mazda6 er produsert av Mazda Motor Corporation, som ble grunnlagt i 1920 og produserer en linje av kompakte, mellomstore og luksuriøse biler. Mazda har en imponerende racing historie også, med Mazda6 konkurrerer i Sports Car Club of America racingserien.
Betydning

Mer enn 1 million Mazda6 biler har vært solgt siden starten i 2002.
Identifikasjon

Dens vinger Mazda logo, de enkle eller doble horisontale frontgrill barer og aggressive air dam gi sedan og vogner en sporty look.
Hensyn

Mazda6 erstattet 626, som kjørte 1979-2002. Den ble introdusert bare én måned etter at 626 endte produksjonen i august 2002 for raskt å fylle salg gap.
Effects

første generasjon modeller hadde følelsen av European . kompakte biler, mens andre generasjon modeller ble gjort større for familien passasjerkomfort og samtidig opprettholde sin eksepsjonelle håndtering evner
Størrelse

stasjonsvogn er utstyrt med en 3 - liters V-6, genererer 215 hestekrefter. Det er 187,8 inches lang og veier 3,404 pounds.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98758.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller