Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Fakta om 2002 Honda Civic

The Civic er en kompakt bil bygget av den japanske bilprodusenten Honda. Civic har blitt solgt i USA siden 1972. 2002-modellen er andre året av den syvende Civic kroppen stil. Honda Civic var den mestselgende kompakt bil i USA for 2002, og en av de mest solgte komprimerer hele verden. Powertrain

For 2002-modellen, var Honda Civic fås med to forskjellige motor alternativer: en 1,7 liter firesylindret produsere mellom 115 og 127 hestekrefter og en 2,0 L 4-sylinder med 160 hestekrefter. Den 1,7 l motor, som finnes i alle sedan og coupe-modellene, er den vanligste alternativet. Den 2,0 l motoren ble kun brukt i kombi SI (Sport Injisert) modell.

2002 Civic var tilgjengelig med enten en 5-trinns manuell girkasse eller en 4-trinns automat. Drivstofføkonomi for automatgir modeller var 30 mpg byen og 38 motorveien; manuell girkasse modeller ble vurdert til 33 mpg byen og 39 highway. Den kraftigere Civic SI (bare tilgjengelig med manuell girkasse) karakter på 26 mpg byen og 30 highway.
Chassis

2002 ble bygget på en tradisjonell front- wheel-drive chassis med en tverrstilt motor. En Macpherson spankulere set-up ble brukt for forhjulsoppheng, bakhjulsoppheng brukt en dobbel-wishbone uavhengig oppsett med etterfølgende arm foringer for å redusere veistøy
Funksjoner

Basen DX-modellen kom med begrensede funksjoner. Air condition, elektriske vinduer og låser, og en CD-spiller var ekstrautstyr, snarere enn standard utstyr. Den mid-level LX-modellen kom utstyrt med standard air-condition, AM /FM kassettspiller, elektriske vinduer og speil, tilt ratt og cruise control. Top of the line EX-modeller lagt en CD-spiller, et soltak, lettmetallfelger og muligheten for skinninteriør.
Safety

Blokkeringsfrie bremser var tilgjengelig på 2002 Honda Civic, men det var bare tilgjengelig på EX-modellen kupé og sedan. Setet er montert side kollisjonsputer var ekstrautstyr med alle modellvarianter og kollisjonsputer foran var standard over hele linja. The National Highway og Trafikksikkerhet administrasjon vurdert 2002 Honda Civic på fem stjerner for frontpartiet virkninger og tre eller fire stjerner for sidekollisjoner, avhengig av om bilen var utstyrt med sidekollisjonsputer.
Pålitelighet

JD Power and Associates vurdert 2002 Honda Civic på fire av fem stjerner for generell mekanisk pålitelighet. Totalt pålitelighet er høyere for Honda Civic enn det er for mange av sine konkurrenter. Dens høyeste karakterer kom fra sin drivverket (motor og girkasse) pålitelighet, tjente 4.5 av 5 stjerner.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98853.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller