Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Nissan Skyline R34 Fakta

The Nissan Skyline R34 anses å være den reneste og mest underholdende medlem av etasjer Skyline familien. Selv om bilens produksjonen ble avsluttet i 2003, brukte eksempler kommando friske priser i auksjoner. Mindre og mer bevegelig

Skyline R34 ble innført i 1999, og i motsetning til mange biler oppdaterte rundt samme tid, bilen var mindre enn forgjengeren, R33. Lengden var en full tre inches kortere, mens motoren ble oppgradert til å produsere 280 hestekrefter. Denne kombinasjonen av reduserte dimensjoner og større makt resulterte i eksepsjonell smidighet og tordnende akselerasjon, skåret på 4,6 sekunder 0-60 miles per time.
Aerodynamikk

R34 gjort bruk av den da cutting-edge aerodynamisk teknologi. Bilen har en stor og strategisk plassert bak vingen og karbonfiber understell fins. For å imøtekomme de bakdekkene som ble presset utover til sidene som sammenlignet mot forrige bil, måtte karosseriet store innerskjermer, noe som gir bilen en muskuløs utseende samtidig som luft å flyte jevnt. Denne kombinasjonen resulterte i spesielle aerodynamiske kvaliteter, produsere road-hugging downforce og rimelig lav luftmotstand.
Comfort

Interiøret i Skyline R34 ble ansett komfortabel med sportsbil standarder. Bilens hytta er fortsatt relativt rolig inntil hastigheter klatre inn i trippel sifre, og setene kan romme drivere av ulike former og størrelser. Dessverre for amerikanske entusiaster, ble R34 aldri ment for salg utenfor Japan, og derfor rattet er alltid på høyre side. Bilen har en slik global tilhengerskare, men at entusiaster har importert enkelte enheter til nasjoner rundt om i verden, inkludert USA.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/99146.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller