Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Slik starter en 4X4 Club

Off-road kjøretøyer og 4x4 blir stadig mer populære, og deres sjåfører er ofte lidenskapelig opptatt av både lastebilen selv og livsstil at lastebilen representerer. Reklamefilmer for 4x4 portretterer ofte en "ingen grenser" holdning med bilen tar sin eier ut av de overfylte motorveier og inn i ørkenen, skogen eller fjellet for en flukt. Eiere rundt om i verden har dannet 4x4 klubber, med jevnlige møter og ekskursjoner som gir entusiaster muligheten til å samhandle med hverandre. Starte en 4x4 klubb kan gjøres med noen forberedelser. Instruksjoner
en

Leie en webdesigner for å sette opp en nettside for din nye klubb. Dette vil være det sentrale knutepunktet at alle medlemmer kan besøke for å finne ut om kommende arrangementer og samhandle med andre medlemmer.
2

Etablere en møteplass. Finn et sted der klubbens medlemmer kan møtes regelmessig og tar med 4x4. Du trenger steder som har mye plass og som er kostnadseffektive, slik som offentlige parker. Hvis du har din egen eiendom hvor du kan sette opp et klubbhus, ville det være ideelt. Du kan også kjøre dine 4x4 til en restaurant og ha møter over middag.
3

Annonser ditt nye klubb ved å besøke mekaniker butikker, forhandlere og auto show. Skriv ut løpesedler som du kan la bak med klubbens detaljer, kontaktinformasjon, og hva din kontingent vil være per medlem.
4

Etablere et medlemskap og få alle til å legge ut bilder av 4x4 deres på klubbens hjemmeside, slik at folk er allerede i samspill med hverandre som du planlegger det første arrangementet.
5

Plan et innledende møte eller arrangement. Kontakte alle medlemmene og etablere en dato og sted. På arrangementet, snakke med alle for å få sine ideer om hva de ønsker å komme seg ut av klubben og hvilke arrangementer de ønsker å delta i.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/99083.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller