Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Biler som ligner en Dodge Dart

The Dodge Dart, ansett som en kompakt bil og gjort 1963 til 1976, ble formet etter at Chrysler A-body. Noen 3,7 millioner Dart ble produsert, og de ble akseptert lett av bil forbruker. Kjent for holdbarhet, lang levetid og god drivstofføkonomi, inkludert kroppen stiler fire-dørs og to-dørs sedan, fastback og hardtop modeller. En stasjonsvogn-versjonen kom ut 1963-1966. Utstyrt med en skrå-seks eller store V8 ble Dart omfavnet av hot rod samfunnet. Flere biler konkurrerte med populariteten til Dodge Dart, og mange fortsatt ri på veiene i dag. Plymouth Valiant

Plymouth Valiant fulgt samme stil A-frame som Dart og kom ut i 1959. Fortsatt betraktet som en kompakt, veide det på ca 2,700 pounds. V-100 og V-200-modellene var tilgjengelige. Prisen var rundt $ 2500, og det inneholdt en 170-kubikk-tommers motor med torsjonsstangfjæring og en cabriolet. En stasjonsvogn-versjonen ble sluppet, men de populære valgene var de to-dørs hardtop og de fire-dørs sedan.
Plymouth Duster

Plymouth Duster, veldig ligner på Dart i å ha torsjonsstangfjæring, unibody konstruksjon og TorqueFlite overføring, hadde en stor motor alternativet med 340 V8. Tre andre motoren valg var tilgjengelig, med valgfrie skivebremser og et bredt utvalg av kroppen farger. Full benk eller bøtte seter og en komplett instrument pakke rundet av funksjonene. Den Duster hadde kraftverket til å produsere 14-andre kvartal-mile går på dra bånd. Det ble en favoritt med muskel bil samfunnet.
Dodge Demon

Dodge Demon, som var en Dodge lookalike Duster, brukte en liten djevel med en trident som en decal logo. Kroppen stilen var en direkte klone av Duster, med motor alternativer som spenner fra den pålitelige 198 skrå-seks opp til full 340 V8. Det hadde Dart front end, mens den bakre enden hadde vertikale spor til baklykter. Interiøret var i utgangspunktet det samme, samt sittebenker og instrumentpanelet arrangement. The Demon solgt om lag 40 prosent i forhold til hva Duster oppnådd. The Demon kjørte en 14,6-andre kvartal mile på 96 mph. Dens drivstofføkonomi ble vurdert til 15-16 mpg.
Feather Duster

Feather Duster var en nyere utgave av den vanlige Duster, med unntak av noen souped opp pakker og alternativer. Aluminium ble brukt tungt i hele bilen, i panseret, bagasjerommet, støtfanger braketter og motor manifold, som kuttet sin vekt med 180 pounds. Forgasseren ble bygget ned til en mindre enkelt fat, som inkluderte en økonomi kalibrering system, større diameter eksosrør og en 2.8:1 bakenden girutveksling. Alternativer for overføring inkludert en tre-trinns automatisk eller en overdrive versjon som hadde fire hastigheter.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/99198.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller