Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Hvordan finne en VIN for en 1997 Ford Expedition

Hvert kjøretøy solgt i USA er identifisert av et unikt serienummer. Dette serienummeret er referert til som en VIN for kjøretøy identifikasjonsnummer. VIN er 17-siffer lang, hvert siffer gir informasjon om kjøretøyet. De siste seks sifrene i VIN representerer bilens produksjonsnummer, den 10. siffer representerer modell-år, og det andre sifferet angir produsenten. VIN er enten stemplet eller merket i dusinvis av steder på Expedition din - de fleste som er vanskelig å finne uten å løfte kjøretøyet eller fjerne vitale komponenter. VIN er også stemplet i flere praktiske steder. Instruksjoner
en

Ifølge Ford Expedition eiere manual, kan du finne VIN på frontpanelet i motorrommet. Selv om dette er det eneste stedet som Ford offisielt lister, kan VIN vanligvis finnes i andre steder også.
2

Undersøk bunnen av frontruten på ekspedisjonens førersiden for å finne den primære VIN tag . VIN er stemplet på en metall tag, som er boltet fast til bunnen av dashbordet
3

Åpne førerdøren og undersøke dørstolpen;. Se etter en hvit klistremerke med flere sett av tall på det. Dette klistremerket inneholder viktig informasjon som anbefalte dekktrykk og nyttelast; det inneholder også din VIN. Se under kolonnen merket "VIN" eller "Identification Number."
4

Åpne Expedition hette. Undersøke området rundt radiatoren for å finne et hvitt klistremerke med flere sett med tall. Dette klistremerket inneholder VIN.

Look mot den bakre delen av motorrommet. Arealet under frontruten kalles brannmuren. Undersøke brannmuren tett, en VIN klistremerke er vanligvis montert på det
5

Åpne den bakre luken å få tilgang til lasterommet.. Løft last rutefly og ser i reservehjul kupé. En VIN klistremerke er ofte montert under duken, nær reservedekket.
6

Åpne Expedition ramme (prøve ved førersiden dør) ved delvis å krabbe under bilen. Skinne en lommelykt for å se etter VIN stempel. VIN er stemplet på rammen, men plasseringen kan variere. Beveg deg rundt til den andre siden hvis du ikke finner den under førerdøren.
7

Sjekk din registreringsbevis eller bill of sale å finne VIN. VIN skal stå på sertifikatet, selv om den nøyaktige plasseringen av antallet vil avhenge av staten der du bor, siden hver stat bruker forskjellige registreringsbevis.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98998.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller