Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Deler av en bil Frame

Rammen av en bil er skjelettet av en bil. På samme måte som benene tjene som kjernestrukturen stykker for mennesker, er en bil ramme sentrum av en bil. Rammen er sterk, solid og bygget for å tåle mer enn bare normal slitasje. Selv om selve rammen kan virke som en, solid stykke, er det faktisk tre separate deler som er sveiset sammen. Front

Også kjent som nesen delen eller "skammekroken", den fremre delen av en bil omfatter alt fra brannmuren området av bilen til fronten. Siden bilen rammer er ofte berget av useriøs meter og bilbransjen resirkulering, er den fremre enden av rammen fjernes vanligvis i ett, solid stykke etter alvorlige bilvrak. Finnes i "skammekroken" er tom motorblokk. Motoren er senket ned i "skammekroken" når bilen er montert.
Senter

midsection av en bil omgir sittegruppe av kjøretøyet. Med unntak av konvertible, stiger senterramme ofte over de fremre og bakre deler av rammen og danner en beskyttende skall rundt fører og passasjer områder. Når bilen er ferdig montert, inneholder midsection dører, side speil og glass vinduer, så midt i bilen blir ofte referert til som "drivhus" fordi det er helt omgitt av glass.

Rear

Akkurat som den fremre delen av bilen, bak, eller "cathouse", er ofte hevet etter vrak og er resirkulert av useriøs meter og bilbransjen resirkulering. Denne delen av bilen, når ferdig montert, er utpekt for trunk plass og alle relaterte deler som bak kvart paneler og bakre støtfanger.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/99166.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller