Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Funksjoner av Mercedes Benz Cars

Mercedes-Benz har lenge vært regnet som en av de beste luksuriøs bil merkene i verden. Laget av den tyske bilindustrien selskapet Daimler, Mercedes-Benz tilbyr kraftige motorer, glatte ritt og mange sikkerhetsfunksjoner. US News & World Report rangert som den 2010 Mercedes-Benz E-Klasse # 1 av 13 store luksusbiler. I tillegg til biler, bygger Mercedes-Benz også lastebiler, SUV og nyttekjøretøy kjent for pålitelighet. Safety Features

Mercedes-Benz jevnlig legger nye sikkerhetsfunksjoner til sine biler. Standard sikkerhetsfunksjoner i biler omfatter elektronisk stabilitetskontroll, antispinn, kjørelys og en energiledelse funksjonen. Automaker har hode-og sidekollisjonsputer foran. Baksetene har justerbare øvre setebelter, hodestøtter og et fang og skulder belte i midtsete. Lavere ankerplass er tilgjengelig for barneseter, og Mercedes-Benz har en fire-hjulet anti-lock oppbremsing system. 2011-modellene har en in-dash kamera til å overvåke blinde flekker og forebygge vandring inn i andre baner.
Interiøret har

Interiør funksjoner inkluderer en åtte høyttalere AM /FM lydsystem med en seks-platers veksler CD-spiller som også spiller MP3-filer. Lydkontroller er på rattet. Klimaanlegget har dual klimaanlegg, rattet og førersetet har en minnefunksjon og armlener er tilgjengelig i de fremre og bakre setene. De elektriske seter har høydejustering, korsryggstøtte og tilt justering. Datamaskinen gir avlesninger for gjennomsnittlig hastighet, gjennomsnittlig drivstofforbruk, nåværende drivstofforbruk og rekkevidde for gjenværende drivstoff. Mercedes-Benz har cruise control, forsinket visne innvendig lys, koppholdere foran og bak setene, gulvmatter, askebegre, en lighter og en 12-volts strømuttak i front og bak. Bilene har anti-lift, anti-tyveri beskyttelse og komme med et element antenne.
Utvendig Features

Utvendig funksjoner på Mercedes-Benz biler inkluderer dagtid kjørelys, signallys på fører og passasjer dør speil og tåkelys foran. Legering trim dørene, instrumentbord og utstyr knotter. Biler har en glass-elektrisk foran soltak, vindusviskere som varierer i hastighet og en bak-vindu defogger. Støtfangere foran og bak er malt.
Motor og drivverk

en 3,5-liters V-6 motoren driver den bakhjulsdrift 2010 Mercedes-Benz E350 sedan og coupe . Den automatiske girkassen har syv hastigheter. EPA-estimert gass kjørelengde for sedan er 18 mpg i byen og 26 mpg på motorveien; kupé er vurdert på 17 mpg byen og 26 mpg highway. En 5,5-liters V-8 motor driver Mercedes-Benz E550 modeller sammen med en syv-trinns automatisk girkasse. Gass kjørelengde anslag for sedan er 16 mpg i byen og 24 mpg på motorveien, og estimater for den coupe er 15 mpg byen og 23 mpg highway. Begge modellene kan leveres med firehjulsdrift.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/99186.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller