Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Hva er sanne sportsbiler

Sanne sports biler er biler som ble laget med en ting i tankene:? Ytelse. Sportsbiler er ikke luksusbiler eller familie biler. Sanne sportsbiler er designet for å gitt den maksimale nivåer av hastighet, håndtering, akselerasjon, bremsing, svinging og aerodynamisk effektivitet. Sanne sportsbiler er noen av de dyreste bilene i verden. Porsche 911

Porsche 911 er ansett som en av de beste eksemplene på en ekte sportsbil. Den første 911 ble solgt på midten av 1960-tallet og ble raskt synonymt med begrepet "sportsbil". Siden den gang har Porsche 911 kommet for å symbolisere for mange kjøring entusiaster som den mest populære og ren form av sportsbil. Ekte sportsbil entusiaster søke å eie en Porsche 911 og rase det mot andre entusiaster.
Corvette

Corvette er en amerikansk sportsbil, bygging av General Motors. Det første kom i salg i 1953 og har siden opparbeidet seg et rykte som Amerikas fineste ekte sportsbil. En to-seters bygget nær bakken, er Corvette kjent for sin akselerasjon og uovertruffen håndtering. Mens mange sanne sportsbiler som Porsche og Ferrari er kostnadseffektive uoverkommelige, er Corvette regnes som en av de beste verdiene for en ekte sportsbil.
Ferrari

Ferrari bil Selskapet ble startet i 1929 av Enzo Ferrari. Fra starten fokusert Ferrari kun på sanne sportsbiler. Selv om de kom til å symbolisere et unikt europeisk design stil, Ferraris begynte også å raskt vinne løp over hele verden. Ferraris er også noen av de dyreste ekte sportsbiler i verden.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/99110.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller