Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Hvordan Reset en Takkonsoller i en Chrysler Town & Country

The Chrysler Town and Country minivan er utstyrt med et overliggende konsollen. Denne konsollen inneholder et kjøretøy - informasjonssenter , som viser viktig informasjon som temperatur og miles per gallon . Noen av innstillingene kan tilbakestilles . Den tilbakestilles innstillingene er gjennomsnittlig drivstofføkonomi , avstand til tom , trippteller og medgått tid . Du kan enten tilbakestille en individuell innstilling eller tilbakestille alle innstillingene på en gang . Overhead - konsoll reset er gjeldende for alle Town and Country modeller produsert 2001-2007 . Informasjonssenteret på 2008 og nyere modeller ligger innenfor kilometertelleren klyngen. Instruksjoner
en

Slå av motoren på . Trykk på " Step "-knappen på høyre side av konsollen før en av de tilbakestilles innstillingene vises på overhead konsollen .
2

Trykk på " Reset" knappen på venstre side av konsollen for å tilbakestille den viste innstillingen. For eksempel, hvis du ønsket å tilbakestille den gjennomsnittlige drivstofføkonomi , trykk " Reset" med gjennomsnittlig drivstofføkonomi .
3

Trykk på " Reset " to ganger i løpet av fire sekunder for å nullstille alle innstillinger på overhead konsollen .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/99045.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller