Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Hvordan åpne baksiden av en Jeep Wrangler

Jeep Wrangler har en funksjon som kalles en swing gate . Dette baksiden swing gate lar deg åpne baksiden av Jeep i tilfelle du trenger å sette ting i bagasjerommet eller ta dem ut . Bruke den bakre swing gate for å legge til og fjerne last er mye mer praktisk enn å prøve å gjøre det fra baksetet . Åpning på baksiden av Jeep Wrangler er en enkel prosess som bare tar et par minutter . Instruksjoner
en

Lås opp Wrangler bakdøren . Du kan låse opp døren ved å trykke på "Lås opp "-knappen på keyless fjernkontrollen eller dør- bryteren . Du kan også sette inn tenningsnøkkelen i sporet under dørhåndtaket og vri den mot klokken for å låse opp døren .
2

Kontroller at bakruten er lukket, hvis Wrangler er en hardtop . På hardtop modeller , kan en delvis åpen bakrute hindre deg i å åpne bakdekselet. Skyv bak- vinduet håndtak (over bakre dørhåndtaket ) godt inn slik at det er stengt .
3

Ta tak i bakre dørhåndtaket , som ligger på venstre side av swing gate . Presse tommelen inn på utløserknappen .
4

Trekk håndtaket mot deg for å åpne Wrangler bakdøren . Å lukke bakdøren , slipper tommelen fra knappen og fast veilede døren tilbake på plass .

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/99125.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller