Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Nissan Pathfinder FAQ

Nissan Pathfinder er en sport /utility vehicle. Det er en fire-dørs med tre rad sitteplasser med plass til syv personer. Den andre og tredje rader med sitteplasser folde ned for å gi ekstra lagringsplass. Pathfinder kommer i flere modeller, slik at kjøperne til å velge mellom ulike sett av funksjoner og prisalternativer. Hvor mange Nissan Pathfinder modeller er det?
P Det er tre forskjellige Pathfinder modeller. Nemlig disse er Pathfinder S, Pathfinder SE og Pathfinder LE. LE kommer i to versjoner, en med en V6-motor og en med en V8-motor. De tekniske funksjoner og estetiske alternativer varierer fra modell til modell.
Hva er de tekniske spesifikasjoner?

Standard Nissan Pathfinder leveres med en 4,0-liters V6-motor som produserer 266 hestekrefter, selv om en 5,6-liters V8 på 310 hestekrefter er tilgjengelig på LE. Alle modellene har en fem-trinns automatisk girkasse, en manuell modus er tilgjengelig på SE og LE. Alle modellene har Nissan Direct Ignition System, ABS-bremser og en uavhengig dobbel-wishbone hjuloppheng.
Hva er den Farge og Interiør alternativer?

Nissan Pathfinder leveres i seks farger: rød murstein, marineblå, super svart, mørk skifer, sølv lyn og snøskred. To interiørfarger, cafe latte og grafitt, blir tilbudt. S-og SE-modeller har stoff interiør mens LE har en skinn interiør. |
Tilbyr Pathfinder nevneverdig Teknologisk Funksjoner?

Nissan Pathfinder LE har en valgfri 9.3GB Music Box harddisk, som kan inneholde opp til 2900 sanger. Pathfinder har også en innebygd GPS-system med stemmegjenkjenning og en DVD-spiller med en flip-down 7-tommers skjerm. Det er også en bak-view monitor for å hjelpe med sikkerhetskopiering og parkering.
Hva er den Priser og garanti Details?

Nissan Pathfinder selger for en rekke priser basert på modellen type. S starter på $ 27,440, starter SE på $ 30 610, starter LE V6 på $ 36 910 og LE V8 starter på $ 42,160. Alle modeller leveres med en 36 month/36, 000 kilometer begrenset garanti, og en fem year/60, 000 kilometer begrenset drivverket garanti.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98849.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller