Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Om Mitsubishi

Mitsubishi er allment anerkjent som en av de beste bilprodusentene i verden. Men Mitsubishi består av en stor familie av selskaper distribuert over hele verden i en rekke bransjer. Med mer enn 100 års historie, er organisasjonens arven nå regnet som en av de viktigste i verden. Historie

Mitsubishi sporer sin opprinnelse til Yataro Iwasaki selskapets start rederiet i 1870 i Japan. Iwasaki er senere buiness selskaper inkludert, gruvedrift, skipsbygging, bank og forsikring, å etablere grunnlaget for Mitsubishi organisasjonen over hele verden.
Typer

Mer enn et århundre senere, har organisasjonen selskaper i et bredt spekter av bransjer som bank og verdipapirer, mat, ikke-jernholdige metaller, bygging, tekstiler og klær, rådgivning og forskning, eiendom, transport utstyr og forsikring. I USA, selskaper inkluderer AGC Flat Glass North America, Inc., Kirin Brewery of America LLC, Mitsubishi Kabel America, Inc. og Mitsubishi Chemical America Inc. blant mange andre.
Funksjon

Enten i USA, Europa eller Japan, Mitsubishi gruppen av selskaper fungere uavhengig av hverandre, men alle holder seg til tre bedriftens filosofiske prinsipper: samfunnsansvar, integritet og rettferdighet og internasjonal forståelse gjennom . handel
Størrelse

Mitsubishi Motors Corporation er kanskje den mest kjente av de Mitsubishi selskaper; som i 2009 den holder 15. plass i bilsalget verden over. Selv om Mitsubishi har forgrenet over hele verden i en rekke sektorer i verdensøkonomien, bare ca 400 av disse selskapene skryte av den Mitsubishi navn og hundrevis mer går under et annet navn.
Identifikasjon

Ordet Mitsubishi er laget av ordene Mitsu - det vil si tre - og Hishi, som betyr vann kastanje, selv om h lyden er omgjort til b på japansk når det skjer midt i et ord, derav oversettelse til Mitsubishi. Ordet har vært brukt av japanerne i referanse til en tre-diamant emblem, som organisasjonen stilisert og brukes til Mitsubishi Motor Company og andre virksomheter i organisasjonen. Logoen selv ble adoptert til ære for de tre-blad crest brukes av Mitsubishi grunnlegger første arbeidsgiver og Iwasaki familiens crest symbol. Tradisjonen og betydningen av emblem for organisasjonen er slik at de dannet Mitsubishi Corporate and Trademark komiteen å våke over riktig bruk av merkenavnet og sine spor over hele verden.
Hensyn

Selv med alt dette, har organisasjonen ingen eksklusivitet over Mitsubishi navn. Mitsubishi Pencil Co Ltd - en produsent av skriftlig instrumenter og kontorrekvisita hovedkontor i Tokyo, Japan - har ingen sammenheng med Mitsubishi organisasjonen
Betydning

. Mitsubishi utvidet bedriftens familien har ikke bare gjort en økonomisk effekt rundt om i verden, men deres kulturelle arv har gjort en innvirkning i arkitektur, landskapsarkitektur og orientalsk kunst. Deres Asian Studies Center, for eksempel, kjent som The Toyo Bunko, er den største i sitt slag og den femte største i verden, og The Seikado Bunko Art Museum, grunnlagt av Mitsubishis andre presidenten og hans sønn, inneholder 5000 bøker, biter av kunst og variert kunstsamlinger under permanent offentlig visning i Japan.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98710.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller