Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Slik fjerner toppen Av en '97 Jeep

Du kan nyte fire-wheel-drive moro i solen ved å fjerne den myke toppen fra 1997 Jeep TJ Wrangler. Fjerne toppen på jeep er en ganske grei prosess der du fjerne vinduer og brett tilbake toppen. Instruksjoner
en

Fjern Jeep sjåføren side og passasjer-side foran vinduene ved å åpne døren, ta godt tak i vinduet med begge hender og trekke oppover på vinduet før ankere som holder den på plass kommer ut av døren.

Fjern de bakre vinduer på 1997 Jeep TJ Wrangler soft top ved å gå under vinyl stoff leppe der Jeep topp festes til vinduet. Trekk ut borrelås klaff og finne glidelåsen som holder vinduet på plass. Pakk vinduet, trekk den nedover og mot fronten av lastebilen for å frigjøre sikringsanlegg støpt plast fra undersiden leppene på lasteplanet kropp hvor de skal festes.
2

Åpne Wrangler bakdøren. Plasser de glidelåser som er på hver side av klar plast tilbake frontruten. Pass på at det er en glidelås på hver side av lastebilen og deretter pakke ut frontruten langs sidene slik at den henger fritt fra toppen av Wrangler.
3

Løsne tykk svart trim stykke fra der det passer inn i Jeep kropp, som ligger rett over bakdøren. Løsne det ved å vri den mot deg, vekk fra Jeep. Rull tilbake frontruten en stram sylinder til du kommer til taket. Finn snap-on elastiske stropper som er festet på innsiden av din Jeep tak på hver side av kroppen. Pakk stroppene rundt rullet opp vinduet og fest snaps. Vinduet vil bli holdt opp av stropper.
4

Gå til baksiden hjørnet av Jeep og slipp baksiden av myk topp fra metall. Ta tak i toppen på hver side og dra nedover for å frigjøre støpt plast klaff fra under leppe på Jeep kropp. Gjør dette på begge sider.
5

Gå til førersiden av Jeep og ser over dørkarmen der den myke toppen er koblet til kroppen. Den øverste er klippet inn i svart plast ramme ved siden av veltebøyler. Finn både støpte klipp og slipp dem ved å trekke dem utover, vekk fra Jeep kropp.

Gå til passasjerens side av Jeep og gjenta prosessen.
6

Flytt solen visir unna Jeep kropp. Løft opp metallklipsene som fester toppen av myk topp til forsiden av din Jeep kropp. Det er to små klipp under de store. Løft dem opp og bort fra kroppen, så vel.
7

Ta tak i toppen og flytte den tilbake. Det skal gli og brett relativt lett mens du styrer den bakover. Kontroller at alle klaffene og folder pent brette inn på baksiden av kroppen av Jeep, bak veltebøyler og døren til baksiden luke.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/99225.html

Previous:
Next: No

bilmerker modeller