Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Hvordan du programmerer Keyless Entry for en Pontiac

Pontiac har en lang historie tilbake til 1907. Selv om GM falt merkevaren i 2009, vil entusiaster huske Pontiac for klassiske biler som GTO og Firebird. Senere modell Pontiac, som sine General Motors kolleger, ble ofte utstyrt med nøkkelfri adgang. De fleste Pontiac nøkkelfri oppføring fjernkontroller, som Grand Am, Grand Prix, G6 og Solstice, må programmeres av forhandleren. Men noen Pontiac biler har kunde-programmerbare nøkkelfri fjernkontroller. Instruksjoner
Pontiac Aztek
en

Lukk alle Aztek dører. Trykk og hold "Lås opp"-knappen på førersiden dør kontrollpanelet. Fortsett å holde den inntil beskjed om noe annet.
2

Sett nøkkelen i tenningen, men ikke slå den. Ta ut nøkkelen, og deretter sette det inn igjen. Fjern det, og sett den en siste gang og la den i tenningen.
3

Slipp Lås-knappen på kontrollpanelet. Du vil høre en varsellyd, signaliserer at du har skrevet programmerings modus.
4

Trykk og hold Lås og Lås knappene på keyless oppføring i 30 sekunder. Når du hører et varselsignal, er fjernkontrollen programmeres.
Pontiac Firebird (1998-2002)
5

Åpne interiør sikringen luken. Undersøke diagrammet på baksiden for å finne sikringen merket Radio. Fjern denne sikringen av sporet.
6

Sett nøkkelen i tenningen. Vri nøkkelen raskt fra Off å kjøre tre ganger i løpet av fem sekunder. Stopp i Run. Lytt på dørene låses for å signalisere at du er i programmeringsmodus.
7

Trykk og hold Lås og Lås knappene på keyless oppføring i 15 sekunder. Når dørene låses, og låser, fjernkontrollen er programmert. Gjenta prosedyren for flere fjernkontroller.
8

Slå av motoren. Sett sikringen merket Radio i riktig spor.
Pontiac Montana
9

Åpne det indre dekselet til sikringsboksen. Lokalisere og fjerne sikringen merket BCM PRGRM. Sørg for at alle dører, inkludert den bakre liftgate, er lukket.
10

Sett inn nøkkelen og vri den til tilbehør modus, og deretter umiddelbart slå den av og til tilbehør modus. Åpne din førersiden døren, og slår den av umiddelbart. Lytt for ringeklokken for å bekrefte at du er i programmeringsmodus.
11

Trykk og hold Lås og lås på nøkkelfri fjernkontroll for omtrent 15 sekunder. Du vil høre to klokkespill - en omtrent hvert åtte sekunder. Slipp opp knappene.
12

Fjern nøkkelen fra tenningen. Sett sikringen inn i sporet.
Pontiac Torrent
13

Sett inn nøkkelen og vri den til På uten å starte motoren. Trykk på "i"-knappen på sjåføren kontrollsenter, inntil lære på nytt Remote Keys vises
14

Trykk på Se-knappen på kontrollsenter -. Displayet vil endres til Remote Learning Aktiv
15

Trykk og hold Lås og Lås knappene på keyless oppføring i omtrent 15 sekunder. Når ringeklokken lyder, er fjernkontrollen programmeres.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98989.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller