Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Hvordan legge til en Keyless Entry til en Toyota Matrix

The Toyota Matrix kom ikke standard med nøkkelfri adgang eller makt dørlåser. Imidlertid kom alle modeller med dørlåser utstyrt med nøkkelfri adgang. Hvis Matrix har dørlåser, kan du legge til en nøkkelfri oppføring fjernkontroll til det. Hvis den ikke gjør det, cannot.Because du er Toyota Matrix og Pontiac Vibe to biler (de er samlet i California i en felles-innsats mellom GM og Toyota), gjelder programmeringen også til Pontiac Vibe. Du trenger
Keyless remote
Vis flere instruksjoner
en

Sitt ned i førersetet med førerdøren åpen. Sett inn og fjern nøkkelen to ganger (ikke snu den mens den er i tenningen).
2

Lukk førerdøren, og deretter åpne den. Lukk den, og deretter åpne den igjen. Sett nøkkelen i tenningen, og deretter fjerne den.
3

Lukk førerdøren, og deretter åpne den. Lukk den, og deretter åpne den igjen. Sett nøkkelen i tenningen og la den. Lukk førerdøren.
4

Vri tenningen til "On" (uten spy) og slå den tilbake til "Off". Fjern den fra tenningen. Lytt etter makt dørlåser å sykle;. Hvis de ikke gjør det, gjenta prosedyren
5

Trykk og hold "Lock" og "Lås opp" på fjernkontrollen for ca 1 1/2 sekunder. Slipp knappene, og deretter hold "Lock"-knappen i to sekunder. Når døren låses syklus, er fjernkontrollen programmeres til Matrix.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98990.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller