Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Om Corvette automatiske girkasser

Corvettes er best kjent for sin fart. Siden 1953 har Chevrolet vært å gjøre dette rimelig sportsbil. Noen Corvette entusiaster si at siden '53, har Chevy aldri vaklet på strøm eller ytelse. Bortsett fra motoren, har Corvette er overføring mye å gjøre med måten bilen fungerer og reagerer. Den mest populære overføring i en Corvette er den manuelle girkassen fordi sjåføren kan styre når han skifter. Imidlertid har automatgirkasser blitt populært i Corvetter, så vel. De utfører som sine manuell girkasse kolleger og gjør bilen enklere å betjene. Historie

første Corvettes ble produsert rundt 1953 i Flint, Michigan. På den tiden kom bilene utstyrt med Powerglide automatiske girkasser. I motsetning til de seks-trinns girkasse i dag, var de første auto-sendinger bare to-trinns. I 1955 ble Corvette blir produsert med en tre-trinns automatisk girkasse. Imidlertid ville automatgirkasser bli kortvarig. Etter den tid Chevrolet startet produksjon Corvettes i 1960, var manuelle girkasser alle raseri i disse bilene. Automatgirkasser ville ikke bli sammenlignbare i minst 20 år.Et fire-trinns automatisk girkasse ble tilgjengelig i slutten av 1980, men det var ikke på langt nær så populær som den manuelle alternativet.
Manual vs automatiske

Corvettes fortsatt kommer standard med en seks-trinns manuell girkasse. Men det er Corvette entusiaster som ikke vet hvordan du skal kjøre en manuell girkasse. Og så er det de som finner ut at du kjører en automatisk er mye enklere, spesielt hvis de ofte kjører i områder med mye stop-and-go-trafikk.
Paddle Shift

Corvette automatgir utfører akkurat som den manuelle versjonen, bortsett fra, selvfølgelig, det er ikke nødvendig å manuelt skifte gir. En forskjell i Corvette automatgir, er imidlertid at den er utstyrt med paddle-shift evne. Dette betyr at bilen har automatgir;. Men hvis du foretrekker en manuell girkasse, kan du bytte over til padle skiftende og skifte girene manuelt
Tall

Populariteten til automatgir Corvettes har økt. Ifølge Corvette produksjon rapporter, er omtrent to tredjedeler av coupe-modellen og tre fjerdedeler av det konvertible modell blir solgt med automatgir. Dette er en sterk sammenligning til fire-trinns versjon, som hadde en tendens til å ha problemer med girkassen overoppheting.
Shifting Made Easy

paddle-shift-alternativet i automatgir lar deg bokstavelig talt skifte gir med fingertuppene. Det er ikke nødvendig å ta tak i girspaken, og skyv den i gir. Alt du gjør er å ta tak i liten åre som er festet til baksiden av rattet snakket til høyre, hvis du ønsker å gire opp. Å gire ned, ta tak i padle til venstre. Begge kan manøvreres med bare fingertuppene.
Hensyn

Den automatiske girkassen er et alternativ som kan kjøpes når du bestiller en ny Corvette. Prisen for å ha en automatisk girkasse kjører ca $ 1300. Men vurderer den totale prisen for en Corvette, dette virker som en liten pris å betale for bekvemmelighet. Med alle alternativene som en Corvette har, kan den endelige prislappen varierer fra $ 53,000 til $ 60,000, avhengig av hvor lastet bilen er.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98714.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller