Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Maruti Baleno Spesifikasjoner

The Maruti Beleno var en luksus bil produsert av Suzuki 2000-2007. Primært solgt i India, var den tilgjengelig som en kombi, sedan og stasjonsvogn. Det hadde forskjellige navn rundt om i verden, for eksempel aktelse. Spesifikasjoner for bilen er fritt distribueres til verden, siden Suzuki gjorde bilen godt offentliggjort. Utenfor Dimensjoner

Dets utvendige dimensjoner er 166,34 inches i lengde, 66,54 tommer i bredden og 54,72 inches i høyden. Den har en akselavstand på 97,64 inches, med forhjulene er 56,69 inches hverandre og bakhjulene blir 56,50 inches hverandre. Den har en bakkeklaring på 6,69 inches.
Drivverk

Den motoren er en fire in-line sylinder enhet, med en størrelse på 1,6 liter. Det er en enkelt overliggende kamtypen, med fire ventiler pr. Sitt drivstoff levering system er innsprøytning. Bensininnsprøytning er et system for å fyre opp under motoren som erstatter forgassere. Det er hevdet å utvikle 91 hestekrefter ved 5500 omdreininger per minutt, eller RPM for kort. Overføringen er manuell. Den har fem gir, med en revers.
Styring og bremser

Styringen er tannstang med power assist. Dette er en svært vanlig type styring som brukes på mange biler. Bremsene er også en konvensjonell type, som brukes på mange biler. Fronten er skivebrems med bakre være trommelbremser.
Tire Size

For Lxi modell, er dekkdimensjon 165/80R13. For VXI modell, er størrelsen 185/65R14. Merk at Lxi bruker en mindre felgstørrelse enn VXI, men dekket er litt høyere. I kraft, de utvendige målene på dekkene er nesten det samme.
Seating Capacity

For alle modeller, er sitteplasser kapasitet to personer foran og tre i baksetet.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/99201.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller