Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Forbrukeren informasjon om en Chevy Colorado Truck

Chevrolet Colorado er en mid-size lastebil bygget av General Motors. Colorado aksjene sine store komponenter med en annen GM kjøretøy, GMC Canyon. The Colorado hovedkonkurrenter er Toyota Tacoma, Ford Ranger og Nissan Frontier. Historie

Chevrolet Colorado ble innført for 2004 modell år. Den erstattet Chevrolet langvarige S-10 pickup, som hadde blitt produsert siden 1982.
Powertrain

Colorado base motoren er en 2.9L firesylindret, som produserer 185 hestekrefter. To alternativer er tilgjengelige: en 3.7L inline femsylindret motor (242 hk) og en 5.3L V8-motor (300 hk)
Body Styles
The Colorado er tilgjengelig i flere karosserivarianter. Standard konfigurasjon er en enkel cab, men en utvidet cab og mannskap cab kroppen stil er også tilgjengelig.
Spesifikasjoner

single-cab-modellen måler 192 inches i lengde ; sin seng måler 72,8 inches. Den utvidede-cab modellen måler 207 inches i lengde, med en seng identisk med enkelt førerhus modell. Mannskapet-cab-modellen måler også 207 inches i lengde, men den har en kortere seng, bare 61,1 inches
Fuel Economy

Den firesylindrede Colorado. er vurdert på 18 mpg i byen og 24 km /h på motorveien. Den femsylindrede motoren er oppgitt til 17 mpg i byen og 23 mpg på motorveien, mens V8-motoren er oppgitt til 15 mpg i byen og 21 mpg på motorveien.


.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98938.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller