Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Hvordan dekode en Renault VIN

Forstå Vehicle Identification Number (VIN) for en Renault kjøretøyet er nyttig for å bestemme om en bil når du ikke kan faktisk se på bilen. Det kan også være nyttig å bestemme om VIN på bilens tittelen er nøyaktig. Renault bruker standard system for identifisering av et VIN, som gir år, merke, modell og karosseri ved bruk av en serie på 17 bokstaver og tall. Instruksjoner
en

Finn Renault VIN, som ligger på venstre side av dashbordet og er best sett gjennom frontruta. Det kan også bli funnet midt på toppen av brannmuren eller på bilens tittel og registrering.
2

Identifiser the World Produsent Identification (WMI) nummer, som består av de tre første tegnene i VIN. Renault VINs kan starte med KNM eller L56 (for Renault Samsung), VF1 for Renault, 8A1 for Renault Argentina, 93Y for Renault Brasil, og UU1 for Renault-Dacia Romania-Pitesti.
3

Finn fjerde gjennom syvende sifrene i VIN. Den fjerde sifferet representerer den type kjøretøy. For eksempel er bokstaven B for en femdørs hatch, er bokstaven C for en tre-dørs luke, og bokstaven D er for en coupe. Det femte siffer står for motortypen, med nummer 2 er for en bensinmotor med normal carburetion og tallet 7 for en blyfri bensin-innsprøytning. Den sjette siffer representerer stilen, og den sjuende siffer representerer overføring type.
4

Finn åttende gjennom 11th tegn i VIN. Den åttende siffer betegner overføringshastighet (for eksempel er tallet 5 for en fem-speed). Den niende sifferet er kontrollsifferet, som brukes for VIN validering av den føderale Department of Transportation. Den 10. sifferet angir årsmodell, og den ellevte sifferet angir forsamlingen anlegget. Bokstaven K er for Kenosha, Wisconsin, bokstaven R for Romorantin, Frankrike;. Og bokstaven K for Dieppe, Frankrike
5

Identifiser serienummeret for bilen, som består av de resterende seks siffer av VIN. Tallene er tildelt i den rekkefølgen av produksjon med den første bilen av samlebåndet for den spesifikke stilen blir 100001.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98937.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller