Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

Subaru WRX Spesifikasjoner og Horsepower

Japan-baserte Subaru produserer WRX versjon av sin Impreza sedan, en produktserie det først solgt i Nord-Amerika i 2001. Den WRX skiller seg fra Impreza med inkluderingen av en kraftigere motor designet for å konkurrere mot lignende sporty modeller fra Honda og Mitsubishi, for eksempel Civic SI og Lancer Ralliart, henholdsvis. For 2010 gjennom 2011 modell-år, kan potensielle kjøpere kjøpe en WRX i to modeller: en fire-dørs sedan eller en fire-dørs stasjonsvogn. Drivverk

Subaru WRX har en 2,50-liters slagvolum, dobbel overliggende kamaksler, fire-sylindret turboladet motor. En multi-port, elektronisk bensininnsprøytning pumper drivstoff gjennom fire ventiler per sylinder for totalt 16 ventiler. Som alle Subaru-modeller, har WRX all-wheel drive, og Subaru bare tilbudt WRX i en fem-trinns manuell girkasse.
Resultatutvikling

Ifølge Car og Driver magazine, Subaru turbo-ladet, firesylindrede motoren skrur ut 265 hestekrefter ved 6000 omdreininger per minutt (RPM) med et dreiemoment på 244 ft-lbs ved 4000 RPM og et kompresjonsforhold på 8.4:1. Denne utgangen muliggjør drivere for å akselerere 0-60 miles per time på 4,7 sekunder og krysse 1/4-mile i 13,5 sekunder med en hastighet på 102 mph. Den WRX kan nå en toppfart på 142 mph, noe som medførte en speed-begrensende guvernør spark i å hemme ytterligere akselerasjon. En WRX holder 16,9 liter og priser en Environmental Protection Agency-estimert mpg i byen og 25 MPG på motorveien. Avhengig av kjøreforholdene, kan WRX oppnå en maksimal kjører utvalg av 422,5 miles.
Dimensjoner

Subaru utformet sitt WRX med 103,3-tommers akselavstand, en bredde på 70,7 inches og en høyde på 58,1 inches. Lengden variesby modell, med sedan strekker seg til 180,3 inches og kombikupé som strekker seg til 173,8 inches. Begge bilene har en estimert egenvekt på 3200 kg. Inne i sedan, en sjåfør og forsetepassasjer har en takhøyde på 40,3 inches og benplass på 43,5 inches. De tre-passasjer baksetet gir 37,6 inches av headroom og 33,5 tommer med benplass.
Safety Features

Subaru bruker et automatisk bremsesystem (ABS) i WRX med skivebremser på alle fire hjul. En elektronisk antispinn og bremsing distribusjonssystem skifter makten vekk fra å skli hjul. Standard sikkerhet funksjoner inkluderer sjåfør og passasjer kollisjonsputer foran og side gardin airbags som distribuerer ved støt rundt både foran og bak passasjerene.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/99195.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller