Norge bil >> Biler >> bilentusiaster >> bilmerker modeller >> Content

2007 Ford Edge Options

Ford Edge gjorde sin debut i 2007, plassert over mindre Escape i Fords lineup. Det er ansett som en crossover SUV: en blanding av SUV og bil styling på en forhjulsdrevet bil chassis, snarere enn en bakhjulsdrift lastebil chassis. 2007 Ford Edge kom med masse standardutstyr, slik som elektriske vinduer og side-gardin kollisjonsputer. Flere kjente alternativer var også tilgjengelig mot ekstra kostnad. Skinnstoler

Leather sitteplasser var tilgjengelig med flere forskjellige pakker, inkludert Premium-pakken og Fleksibilitet pakken. De tilgjengelige fargene var kull (svart) og kamel (tan). Lær sitteplasser alternativer var enten makt operert eller oppvarmet, avhengig av pakken. En in-hytte luftfilter og automatiske klimaanlegg var også tilgjengelig.
Navigasjonssystem

The Edge var tilgjengelig med en in-dash navigasjonssystem (7 tommer) som erstattet aksjen stereo. Systemet inkludert en innebygd Audiophile stereo kombinert med en oppgradert ni-høyttalersystem. Edge modeller utstyrt med navigasjonssystem også inkludert ratt montert lydkontroller, slik at drivere for å veksle mellom band eller spor uten å bruke navigasjonssystemet kontroller.
Rear Entertainment System

underholdning bak systemet var tilgjengelig på 2007 Ford Edge. Dette systemet inneholdt en flip-down skjerm med DVD-spiller og audio-video tilkoblinger for bruk av eksterne enheter. Den bakre entertainment system med to trådløse hodetelefoner for passasjerer uten å bruke Edge er stereohøyttalerne.
Towing Package

En tauing pakken var tilgjengelig på alle 2007 Ford Edge trimme nivåer. Pakken inkludert en motor olje kjøler, en oppgradert radiator og batteri, og en klasse II mottaker stikk. Med tauing pakken, 2007 Ford Edge kan taue opptil 3500 pounds.
Panoramic Vista Roof

2007 Ford Edge var det første kjøretøyet som består av Fords unike Panoramic Vista Roof. Funksjonen er lik en takluke, bortsett fra den forskyvbare skillevegg strekker seg nesten til den bakre enden av taket. Siden det meste av taket er glass, inkludert Ford to power-opererte nyanser. Disse nyanser kan brukes separat hvis du vil ha en visning ovenfor uten å åpne taket.
Sirius Satellite Radio

Sirius Satellite Radio var tilgjengelig med 2007 Ford Edge. Dette er en enhet i instrumentbordet som er kontrollert gjennom fabrikken stereo. Mottakeren er diskret montert i Edge, ute av syne. Sirius Satellite Radio pakke inkludert seks måneder med gratis tjeneste.

.from:https://www.bilindustrien.com/biler/car-enthusiasts/car-makes-models/98977.html

Previous:
Next:

bilmerker modeller